ROG STRIX 3080 ekran kartı 85 derecede çalışabilir mi?

Tabii ki denesin. Ben de merak ettim. Son atımlık mermisi de bu olur zaten arkadaşın. Aslında şu yandaki fanların arkasını da merak ediyorum. Orası direkt dışarıya mı açılıyor yoksa kapalı olan kasanın arkasına mı üflüyor? Direkt dışarı açılıyorsa oradan da içeri hava aldırmayı deneyebilir.
Ha doğru yan taraf kapalı malum. Yan kapağı açık kullanır eğer fanı etkiliyorsa. Sıcak hava boğuluyor sonuçta orada. @ekrem816 hocam o hani kabloların geçtiği yan kapak var ya cam olan değil, onu açıp kullanın ve sıvı soğutmayı içeri üfleyecek şekilde ayarlayın.

Ha doğru yan taraf kapalı malum. Yan kapağı açık kullanır eğer fanı etkiliyorsa. Sıcak hava boğuluyor sonuçta orada. @ekrem816 hocam o hani kabloların geçtiği yan kapak var ya cam olan değil, onu açıp kullanın ve sıvı soğutmayı içeri üfleyecek şekilde ayarlayın.
Bugün kasayı aldığı güne lanet ediyor arkadaş çok belli. :D

Hocam daha fazla özelleştirme ya da deneme yapmak istemiyorum. Artık benim nazarımda bu kasanın bileti kesildi. Artık konumuz yeni kasanın ne olacağı. Tavsiyeleriniz varsa duymak isterim.

Bugün kasayı aldığı güne lanet ediyor arkadaş çok belli. :D

Hocam almasını geçtim taşırken arabaya bile sığdıramadım. AVM'de 3. kattan bodrum otoparka kadar kucağımda taşıdım belim felç oldu. Artık ağzıyla kuş tutsa bana yaranamaz. :D

Ben 3 yıldır kasayı hiç fansız, 2 tarafı da açık, stok fanlı işlemci şeklinde kullanıyorum. İşlemci 70 dereceyi, ekran kartı 73 dereceyi geçtiğini görmedim. Yanlar açık olduğu için sıcak hava içerde birikmiyor.

85 derece uzun kullanımda ekran kartını zor durumda bırakabilir. Kasa çok şekil ancak hava çekemiyor. Kasa değiştirin. Ya da uzay sistem kurabilirsiniz. (kasasız sistem.)

Hocam kasanın üstüne çıkıp zıplayacağım birazdan az kaldı. Vallahi çok gerdi beni bu kasa.

2500 TL kasa tavsiyesi tavsiyelerinizi bekliyorum sevgili arkadaşlar.
Hocam direk çıkartın kasadan kasasız kullanın. Kasasız kullanmak daha iyi diye biliyorum hava çekimi açısından. Yanlış isem beni düzeltin lütfen.
Haklısınız hocam en azından işlemci 80 derece olmaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı