ROG STRIX G16 2023 alındıktan sonra ne yapılmalı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şu forumda bir tane sorun yaşamadan laptop kullanmış biri var mı çok merak ediyorum😁
Laptopların kaderinde var bu sorunlar silsilesi 😅

Şu forumda bir tane sorun yaşamadan laptop kullanmış biri var mı çok merak ediyorum😁
Yani, kısmen.
Premium modellerde bile sorunlar oluyor. Bana göre yeter ki donanımsal olmasın. Diğer şeyler halledilir diye düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Youtube'daki videonun yorumunda pil ile ilgili %4 kayıp olduğunu belirtmiş arkadaş 1 hafta kullanımda 4080 li olanı bu hafaiçi almayı düşünüyorum bi alternatifini de bulamadım açıkçası öğrenci olduğum için şehir değiştiriyorum o yüzden laptop almam lazım pişman olur muyum sizce öğrenci olduğum için.

Screenshot_20230405-091654_YouTube.jpg

Son düzenleme:
Youtube'daki videonun yorumunda pil ile ilgili %4 kayıp olduğunu belirtmiş arkadaş 1 hafta kullanımda 4080 li olanı bu hafaiçi almayı düşünüyorum bi alternatifini de bulamadım açıkçası öğrenci olduğum için şehir değiştiriyorum o yüzden laptop almam lazım pişman olur muyum sizce öğrenci olduğum için.

Eki Görüntüle 1727807
Bazı arkadaşlar alır almaz %2’lik aşınma olduğunu söyledi daha kullanmadan. Fabrikasyondur diye düşünüyorum. Önemli olan bundan sonraki süreçte ne zaman aralığında, ne kadar düştüğü?

Sorun yaşamayan laptop kullanıcıları muhtemelen MacBook sahibidirler. Ha oyun oynamıyorlardır o ayrı mesele.

Yani, kısmen.
Premium modellerde bile sorunlar oluyor. Bana göre yeter ki donanımsal olmasın. Diğer şeyler halledilir diye düşünüyorum.
Bunun için gerçekten kendinizi ödüllendirin hocam😅
Bundan önce Tulpar T7 V20.4 vardı yine aynı sorunları yaşıyordum.

Ben hicbir sikinti cikmadan kullandim laptopumu aldigimdan beri.
Gerçekten bunun için kendinizi ödüllendirin hocam
Bu şans bir daha denk gelmez.

YouTube'daki videonun yorumunda pil ile ilgili %4 kayıp olduğunu belirtmiş arkadaş 1 hafta kullanımda 4080'li olanı bu hafaiçi almayı düşünüyorum bir alternatifini de bulamadım açıkçası öğrenci olduğum için şehir değiştiriyorum o yüzden laptop almam lazım pişman olur muyum sizce öğrenci olduğum için.

Eki Görüntüle 1727807

4080'li modeli sipariş ettim ben de. Pilden yeme durumu için adaptör yetersiz tartışmaları var. Bunlar garanti dahilinde olduğundan sipariş ettim ben. Rahatsız edecek derecede bir sorun olursa servisle iletişim haline geçerim. Adaptörü temin edilir o durumda da. Ben sorun olacağını düşünmüyorum. Hatta ulusal çapta 300 dolar gibi zamların da yapıldığını gördüm bazı modellere. Bana sorarsanız 4080 için piyasada en alınabilecek model budur. Ulaştığında yaparım testlerimi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı