yusufaktass
Zeptopat
Daha fazla

ASUS TUF Gaming A15 (FA507NV-LP094-Gaming) | For-Gaming | Laptops |
AMD Ryzen 7-7735HS 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA GeForce RTX4060 8GB GDDR6 15.6 inç FHD FreeDOS ASUS E-store'da Yeni Üyelere Özel 500 TL İndirim Fırsatı için şimdi katılın! Muhteşem Kasım Kampanyası 30 Kasım'a kadar tüm ürünlerde geçerli Vade Farksız 3 Taksit Fırsatı!

ASUS ROG Strix G16 2023 RTX 4060 Core i7 16GB DDR5 165Hz FHD | ASUS Store TR
ASUS ROG Strix G16 (G614) Yepyeni Strix G16 ile daha yüksek oyun performansına hazır olun. 13. Nesil Intel® Core™ i7-13650HX İşlemci ve NVIDIA GeForce RTX 4050 Dizüstü Bilgisayar GPU'su ile güçlendirililen Strix G16 ile en yeni oyunlarda rekabete öne geçmeye hazır olun. Özel bir MUX Anahtarı...

Bu iki model arasında kaldım. Aklımda bazı sorular var. İlk olarak ROG STRIX düşünüyordum ama 4050 ekran kartımı arkadaşlarım önermedi 4060 ile arasında çok fark olduğunu ve 4060 almamı söylediler ben de şaşırdım bayağı o kadar fazla far olduğunu bilmiyordum. Nasıl bir fark var aydınlatır mısınız? İkinci olarak Intel ve AMD karsilastirmasi ben Intel daha kalitelidir diye düşünüyorum ama AMD daha az güç harcıyormuş ve performans konusunda da benzerlermiş. Üçüncü olarak soğutma ASUS TUF serisi için çok fazla isiniyor diyorlar ROG STRIX'te soğukta bana iyi gibi geldi. 3 fanı olmadı sıvı metal kullanılmadı. Geniş soğutma bloğu gibi sebeplerden.
Sizin öneriniz nedir? Bu sene üniversiteye gideceğim mühendislik okuyacağım. Bolumundekiler güçlü bir bilgisayar almamı söylediler. Belki ara sıra da oyun oynarım ve beni 5-6 yıl götürmesi lazım.