ROG STRIX G513-IC HN029T açılmıyor

orhancicillii

Hectopat
Merhaba arkadaşlar.

Benim sorunum bilgisayarım ne şarj oluyor ne açılıyor.

Detaylı bir şekilde bahsetmem gerekirse olaylar şöyle gerçekleşti. Her zamanki gibi bilgisayarı kapattım uyudum sabah uyandığımda bilgisayar çalışmıyordu. Ne şarj ışığı yanıyor ne Power tuşu ile çalışıyordu. Ben de prizi değiştirdim fakat sonuç aynıydı. İçindeki akımı boşalttım hala aynıydı biraz bekleyince geldi ve o gün kullandım sorunsuz bir şekilde. Yarın tekrar aynı sorun oldu ben de tekrar priz değiştirdim akımı boşalttım fakat nafile. Hiçbir şekilde gelmedi şarj ışığı. Servisi aradığımda bana 40 saniye Power ve Shift tuşuna basmamı söyledi yaptım sonuç hala aynıydı. Onlar da bana servise götürmemi önerdi doğal olarak. Benim de aklımda şu vardı eğer bir PSU sorunu falan olsaydı dün de açılmazdı diye düşündüm. Bu arada söylemeyi unuttum akım boşaltıp şarjı takınca ışık geliyor fakat 3-4 saniye sonra tekrar sönüyordu. Birkaç kez akım boşaltıp denemeye başladım ışığı görünce Power tuşuna basıyordum her seferinde ama açılmıyordu. En son denememde açıldı bilgisayar hiçbir sorunu da yoktu. Dün de sorunsuz bir şekilde kullandım ve kapattım. Ancak bu sefer statik elektrik olmasın diye bağlı olan her şeyi çıkarıp kapattım. Yani mouse şarj ve soğutucuyu. Bugüne geldiğimizde ise tekrar aynı sorunu yaşadım, şaka gibi. Sanki bilgisayar marş almayan bir araba gibi, anlam veremiyorum.

Bu arada bilgisayarımın modeli ASUS ROG STRIX G513-IC HN029T.

Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben 2022'de aldım vatan-topkapı şubesinden. Cihaz çok güzel bende hemfikirim. SMS Infocomm'un eline düşen cihazımın durumunu gördükten sonra ve teslim alma esnasındaki halini gördükten sonra 22 yaşında olan ben Vatan'da oturup ağlamıştım. Yenisini dahi vermedi ASUS Türkiye fabrika hatası olduğu halde. Uzun uğraşlar sonucu orta düzeyde işçilik çıkardılar versiyon 2 panel takarak ve kendi yaptıkları hatayı düzelterek beni öyle memnun etmeye çalıştılar. 1 kuruşta para ödemedim. Umarım büyük sorun yoktur ve cihazınla pek oynamazlar diye ümit ediyorum dostum.

Umarım dediğin gibi olur bakalım yarın perpaya bir tanıdığa götüreceğim bana şans dile.

Umarım dediğin gibi olur bakalım yarın perpaya bir tanıdığa götüreceğim bana şans dile.

Gelişmeleri haber edeceğim sorun neden kaynaklanıyor eğer öğrenirsem.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı