ROG STRIX G513IH-HN002 NVIDIA ve Bluetooth sürücüleri nasıl kurulur?

• Konuyu başlatan Biwkan
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 1.684

Biwkan

Hectopat
Merhaba, bilgisayar dün elime geçti, bugün de Windows 11 kurulumu yaptım. Şu an için iki sorunum var. Birincisi Bluetooth. Öncelikle belirtmeliyim ki Windows Update'ten tüm güncellemeler tamamlamış görünüyorum;

1633628665878.png

Güncellemelerimi yüklediğimde ekran kartı sürücüsünün güncel olup olmadığını kontrol etmek amacıyla Aygıt Yöneticisi'ne girdim ve şöyle bir şey ile karşılaştım:

1633628704738.png

İçeriye girdiğimde gördüğüm şey ise şu;

1633628746246.png

Sürücüyü güncelleştir dediğimde zaten güncel olduğunu söylüyor. Önce "cihazı kaldır" seçeneğine basıp sonra değişiklikleri kontrol et dediğimde sürücüyü tekrar yüklüyor ama bir şey değişmiyor.

İkinci sorunum ise ekran kartı sürücülerini güncellerken bilgisayarımla uyumlu olmadığını söylüyor.

1633628874442.png

Buradan sürücü güncelleştir dediğim zaman bu da zaten en güncel sürücünün yüklü olduğunu söylüyor. NVIDIA Support sitesine girdiğimde GTX 1650 için Windows 11 işletim sistemini seçip indirip sürüm 472.12'yi kurduğumda şununla karşılaşıyorum:

1633630744069.png

Sürücünün Windows 10 sürümünü indirdiğimde de aynı sorunu alıyorum. Bu iki sorunun çözümünü söyleyebilecek olan varsa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Asus'un sitesindeki gpu sürücüleri hepsinden daha performanslı bende. Bence experience'yi kullanmayın. Driver'ı kurduktan sonra siliyorum ben.
İşlemcim AMD olduğuna göre Intel değildir muhtemelen.
Driver'ları olduğuna göre olabilir. GPU'da intel driverı yok. İşlemci ile alakalı bir durum değil yani.

Asus'un sitesindeki gpu sürücüleri hepsinden daha performanslı bende. Bence experience'yi kullanmayın. Driver'ı kurduktan sonra siliyorum ben.

Driver'ları olduğuna göre olabilir. GPU'da intel driverı yok. İşlemci ile alakalı bir durum değil yani.
Hocam şu Asus sitesi üzerindeki driverların verdiği performansa biraz daha değinebilir misiniz? Eğer öyleyse ben de öyle yapayım.

Hocam şu Asus sitesi üzerindeki driverların verdiği performansa biraz daha değinebilir misiniz? Eğer öyleyse ben de öyle yapayım.
Ben Asus sitesi üstünde GPU sürücüsü bulamadım. Arkadaşın dediği gibi GeForce Experience üzerinden sıkıntısız güncelleyip sonra uygulamayı sildim.

Ben Asus sitesi üstünde GPU sürücüsü bulamadım. Arkadaşın dediği gibi GeForce Experience üzerinden sıkıntısız güncelleyip sonra uygulamayı sildim.
G513HI => Windows 10 => Graphics

Öteki sürücüleri de kurmadıysanız kurun.
Hocam timespy'da 300 score arttı. Genelde de daha stabil ve fps artışı yapaşdım.
DDU ile temiz kurulum yapın ve geçin derim. Yeni sürücüler gelmezse Nvidia'nınkilerden ilerlersiniz.
Artı olarak BIOS sürümü 312 değilse yükseltin. Tabi bilerek downgrade yapmadıysanız :)

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı