Herkese merhaba, masaüstü Windows 11 kullanıyorum. Yeni format attım ama Bluetooth çalışmıyor. Hizmetler sekmesinde Bluetooth gözüküyor ve çalışıyor olarak görünüyor ama yok. Driver yükledim çalışmıyor. BIOS üzerinde Bluetooth açık gözüküyor ama nafile. Anakart Wi-Fi ve Bluetooth'u destekliyor.
Sürücüyü kaldırmayı denedim ama sürücü gözükmüyordu videoda sorun giderme sekmesinde Bluetooth'u başlat tarzında ayar vardı yaptım garip şekilde sorun düzeldi bilgisayarı kapatıp güç kablosunu çek 30sn bekle geri tak dedi düzeldi
Sürücüyü kaldırmayı denedim ama sürücü gözükmüyordu videoda sorun giderme sekmesinde Bluetooth'u başlat tarzında ayar vardı yaptım garip şekilde sorun düzeldi bilgisayarı kapatıp güç kablosunu çek 30sn bekle geri tak dedi düzeldi
Arkadaşlar bu sorunun güncel çözümü şu şekilde bu sorunu yaşayanlar. Bilgisayarı kapattın ve PSU üzerindeki düğmeyi kapatın . Sonra Kasanın açma tuşuna 30 saniye basılı tutun. Sonra açın kasayı devam edin. Tek güncel çözüm bu hemen düzeliyor kendinize de iyi bakın öptüm