ROG TYTAN CG8580 | Öneri

TheTYTAN

Hectopat
Merhabalar. Vatan bilgisayar'dan hazirana doğru bir bilgisayar almak istiyorum.

ROG Tytan CG8580 adlı bir oyuncu bilgisayrı buldum.

TechnoPat.net'de daha önce incelenen CG8890'ın (Monster :D) bir üst modeli.

Bolu'da yaşıyorum ve Haziranın sonlarına doğru Ankara'ya gidip almayı planlıyorum. Toplamaya kesinlikle cesaretim yok =))

Böyle güçlü bir bilgisayara yakışıcak Blue SNOWBOLL adlı mikrofonu EBAY'den sipariş verdim. Sizce bir bilgisayar mı toplamalıyım!?

Şu noktada ASUS mühendislerine güvendiğimi söyleyebilirim.. ve bir Battlefield hastası olarak bilgisayr gerçekten hoşuma gitti.

-bütcem 6.000 TL- hoparlör hariç. uzun zamandır çok güçlü bir bilgisayar toplamak istiyorum ve önerinizi almak istiyorum.

Performanslı bilgisayar ve Monitör tavsiyenize + hoparlör (2+1) maximum 150 TL olacak şekilde..
-ROG TYTAN CG8580
-ASUS VN247H
-BLUE SNOWBALL WHITE MİCROPHONE
-ALTEC LANSİNG VS4621

Kafamda bunlar var. Özellikle RECEP BALTAŞ abimizden yorum istiyorum! ( Recep Buraya!!!!!!!!!!) :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Toplamaya cesaretim yok derken ne demek istiyorsun ? Her bilgisayar toplamadır bana göre o ROG'un kasasının içi normal bir kasa sadece görüntü veren üstündeki giysisi gibi bir şey... Aynı fiyata daha iyisini toplayabilir misin bilmem ama toplama bilgisayara karşı cesaretinin olmayışı beni şaşırttı özellikle bütçesi bu kadar yüksek biri olduğuna rağmen.

Kasa bulunabilirmi bilmiyorum ama aynı bileşenler daha ucuza toplanabilir. Para sizin zevk sizin... Ben olsan param var diye illa son limite denk bir bilgisayar almak yerine veya toplamak yerine işimi görücek bir bilgisayar toplardım.

Ayrıca CG8890'ın alt modeli, üstü değil...

CG 8580 ne ara CG 8890'ın üst modeli oldu ?

Bunun dışında CG 8580 senin için gerçekten güzel bir seçim olacaktır. Toplama istersen de ;

ÜrünFiyatAdetKDV Dahil Tutar*Avantajlı Tutar
ASUS
24" VG248QE GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR
549,00 USD1.172,55 TL*879,42 TL
SANDISK
240GB Extreme SATA 3.0 SSD (Okuma 550MB / Yazma 520MB)
309,00 USD659,96 TL*494,97 TL
Toplam (KDV Dahil):​
6.588,94 TL
*4.941,71 TL

Şöyle bir sistem topladım. Forumdakiler dende güzel sistem önerileri gelecektir.

Bir yazım yanlışı olmuş üst model yazmışım. @raşit gerçekten güzel bir sistem toplamışsın kafam bi ara kaydı acaba bunu mu alsam diye :D @godfrev biraz daha güzel bi üslupla anlatsaydın keşke 6.000 bütçesi olup toplamaya cesareti olmayan tek ben değilimdir heralde. Bilgisayardan anladığın için kendini ilah etmene gerek yok.

Evet gerçekten 10 numara sistem. Kafamda bu Rog ya da bu var. Belki directcu ii top modeli 4 GB yapabilirim. Battlefield 3 için her şey hocam = ))

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı