ROG Zephyrus G14 2021'de Cyberpunk 2077 çöküyor

İşletim sistemi
Windows 11

bob.ross

Hectopat
RAM
16 3200mhz
Ekran kartı
3060
İşlemci
Ryzen 9 5900HS
Merhaba. İndirimlerde heves edip uzun süredir istediğim Cyberpunk'ı ve RDR 2'yi aldım. Cyberpunk'ın ilk iki saati sadece FPS arttırma denemeleri ve karakter yapımıyla geçti, en sonunda üzülerek RTX'i kapatıp 60 FPS ile oynama kararı aldım. Bu süreçte oyun yarım saatte bir crash veriyordu, genellikle kapıları açıp mekan değiştirirken. Az önce ise başıma tamamen durduk yere şöyle bir şey geldi:

Bilgisayarı kapatıp açtığımda tekrarı olmadı şimdilik. Cyberpunk'ta pes edip RDR 2'ye geçeyim dedim, onda da loading ekranında kalıyor oyun. Bunlardan bağımsız LoL'de de oyun başladığında 180-200 civarı olan FPS, birkaç dakika sonra 90-100'lere düşüyor ve oyun boyu öyle kalıyor. Neden doğru dürüst oyun oynayamıyorum ben bu bilgisayar ile? Donanım olarak da kötü değil. ASUS ROG Zephyrus G14 2021 kullanıyorum Ryzen 9 işlemci ve 3060 ekran kartı var. Başına gelen, çözümünü bilen varsa şimdiden teşekkür ederim. Video linkini de bırakıyorum:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dosya Ekleri

• qweqwe.png
    qweqwe.png
    2,2 MB · Görüntüleme: 30
  • sdadf.png
    sdadf.png
    1,8 MB · Görüntüleme: 34
  • Adsız.png
    Adsız.png
    2,2 MB · Görüntüleme: 29
Rehber: Process Monitor ile Hata Raporu Oluşturma buradan, nasıl log alabileceğine bakabilir, bizimle paylaşabilirsin.

Problemini çözmeyecek ama ben de crash to desktop (hata vermeden masaüstüne atma) hatası alıyorum, her oyunda. Bilgisayarı yaklaşık 3 aydır kullanıyorum, ilk defa başıma böyle bir şey geldi ve çözümünü bulamadım, delirmek üzereyim.

Daha 2 hafta önce RDR2 oynuyordum approx. ~40fps'de. Şimdi hiçbir oyunu oynayamıyorum ya...

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı