ROG Zephyrus G16 laptopların farkı nedir?

Bütçe
40000
https://www.hepsiburada.com/asus-ro...6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-pm-HBC00003VCSTJ Excalibur iyi marka değil zaten. ROG üst segment cihazdır, tavsiye ederim.
Bu laptopu notebook olarak kullanabilir miyim tek amacım oyun değil. Yoksa diğerini mi almalıyım diğerinde de malzeme kalitesi , hafiflik , şarj süresi olarak daha önde. Bunu mu almalıyım sizce? Güncel oyunları da oynuyorum. Performans mod ve sessiz modda kaç saat gidebilir bataryası?

Bu laptopu notebook olarak kullanabilir miyim tek amacım oyun değil. Yoksa diğerini mi almalıyım diğerinde de malzeme kalitesi, hafiflik, şarj süresi olarak daha önde. Bunu mu almalıyım sizce? Güncel oyunları da oynuyorum. Performans mod ve sessiz modda kaç saat gidebilir bataryası?

Pil olarak aynılar, malzeme kalitesinde de ROG iyidir. Hafiflik konusunda arada yarım kilo var. Size kalmış.

İncelemelerinde ekran kartı çok iyi durumda ama işlemci 90 dereceyi görüyor. Bir laptop soğutucu alabilirim bunun için. Pil ömrü sizce 5 6 saat olur mu performans modunda film ödev yaparken vs.

Günlük kullanımda 90kW batarya 5 saati çıkarır gibi geliyor. İnceleme linki atar mısınız?

@Artoria Pendragon hocam özellikle Valorant'ta %12 kullanımda bu sıcaklığa ulaşması garip geldi. Normal mi?
Inteller genel olarak desktop islemcilerde isiniyor. Ayni sikinti 13700HX omenlerde de var. @Esat Tufan Notebook olarak kullanacaksaniz attigim TUF daha iyi. Zen 4 ün power comsunptionu 13650HX in yarisi. Performans olarak da yer yer daha iyi. 4070 i katmiyorum bile. TUF alan arkadaslarla 8 saat 50 dakika civari süre aliyoruz. Bettsy arkadas her konuya 4060 ROG atiyor gibime gelmeye basladi.

@Haluk Albayrak hocam batarya suresini sanirim siz de test etmistiniz konusmustuk.

Intel'ler genel olarak desktop islemcilerde isiniyor. Ayni sıkıntı 13700HX Omen'lerde de var. @Esat Tufan notebook olarak kullanacaksaniz attigim TUF daha iyi. Zen 4'ün Power comsunptionu 13650HX in yarisi. Performans olarak da yer yer daha iyi. 4070'i katmiyorum bile. TUF alan arkadaslarla 8 saat 50 dakika civari süre aliyoruz. Bettsy arkadas her konuya 4060 ROG atiyor gibime gelmeye basladi.

@Haluk Albayrak hocam batarya suresini sanirim siz de test etmistiniz konusmustuk.

Evet kullanıma bağlı olarak MUX kapalıyken oyun oynamadığı sürece 8 saat civarı ekran süresi veriyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı