ROG Zephyrus G16 laptopların farkı nedir?

Bütçe
40000
Intel'ler genel olarak desktop islemcilerde isiniyor. Ayni sıkıntı 13700HX Omen'lerde de var. @Esat Tufan Notebook olarak kullanacaksaniz attigim TUF daha iyi. Zen 4'ün Power comsunptionu 13650HX in yarisi. Performans olarak da yer yer daha iyi. 4070'i katmiyorum bile. TUF alan arkadaslarla 8 saat 50 dakika civari süre aliyoruz. Bettsy arkadas her konuya 4060 ROG atiyor gibime gelmeye basladi.

@Haluk Albayrak hocam batarya suresini sanirim siz de test etmistiniz konusmustuk.

Hayır hocam, bütçe 40k yazdığı için indirime girmişken ROG önereyim dedim. Yoksa çıkabiliyorsa 4070 ve Ryzen daha iyi olur katılıyorum.

Hayır hocam, bütçe 40k yazdığı için indirime girmişken ROG önereyim dedim. Yoksa çıkabiliyorsa 4070 ve Ryzen daha iyi olur katılıyorum.
Gecenlerde de sizle ayni fikir alisverisini yapmistik 45 civari olmasina ragmen ROG'un daha iyi oldugunu savunmustunuz 🙃. Cogu konuda da sizi goruyorum genelde. Onun disinda ROG'un indirimi guzel ama ona ragmen TUF 4070"in zen4 mimarisi isinmadigi icin ve sogutma olarak ROGU aratmiyor. Mac 70-75 gordum ben fanlar turbo degil performansta 2.8k 3k civari duyulmuyordu bile.

Cikmiyor mu butce 44'e
Maalesef çıkamadım 34’ten en fazla 40’a çıkabildim onu da çok zorlayarak. Ben alsam çıkardım ama ailem daha fazlasına izin vermiyor. Başka öneriniz yok mudur 40k olabilecek bir laptop? Güncel oyunları oynuyorum genelde premiere pro kullanıyorum ve eem öğrencisiyim ödevlerimi yapabileceğim bi laptop arıyordum.

Gecenlerde de sizle ayni fikir alisverisini yapmistik 45 civari olmasina ragmen ROG'un daha iyi oldugunu savunmustunuz 🙃. Cogu konuda da sizi goruyorum genelde. Onun disinda ROG'un indirimi guzel ama ona ragmen TUF 4070"in zen4 mimarisi isinmadigi icin ve sogutma olarak ROG'u aratmiyor. Mac 70-75 gordum ben fanlar Turbo degil performansta 2.8k 3K civari duyulmuyordu bile.

ROG'un daha iyi olduğunu değil de 4070 ile işi olmayan adamın ROG almasının mantıklı olduğunu söylemiştim. Yoksa donanım olarak TUF'un çok daha iyi olduğunu biliyorum hocam.

Çarşamba günü alacaktım ama tükendi. Başka öneriniz olabilir mi yoksa Zephyrus G16'yi alınır mı?

Asus TUF Gaming A15 FA507NV-LP023 Ryzen 7 7735HS 16 GB 512 GB SSD RTX4060 15.6" Full HD Notebook Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe buna da bakabilirsiniz. Zephyrus hakkında bilgim yok ancak 40kya 4050 almak bana mantıklı gelmiyor, yine de siz bilirsiniz.

ROG'un daha iyi olduğunu değil de 4070 ile işi olmayan adamın ROG almasının mantıklı olduğunu söylemiştim. Yoksa donanım olarak TUF'un çok daha iyi olduğunu biliyorum hocam.

Asus TUF Gaming A15 FA507NV-LP023 Ryzen 7 7735HS 16 GB 512 GB SSD RTX4060 15.6" Full HD Notebook Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe buna da bakabilirsiniz. Zephyrus hakkında bilgim yok ancak 40kya 4050 almak bana mantıklı gelmiyor, yine de siz bilirsiniz.
Ben de iki laptop arasında kaldım ama tufta ıps glow yorumu çok görüyorum. Isınma olarak da roga göre fazla sanırım son olarak ekran 15.6. Rog alsam pişman olur muyum yine de 4050li olanı

Ben de iki laptop arasında kaldım ama tufta ıps glow yorumu çok görüyorum. Isınma olarak da roga göre fazla sanırım son olarak ekran 15.6. Rog alsam pişman olur muyum yine de 4050li olanı
Ben rog alacağım sanırım dolby vision gibi bi özellik var. Video izlemeyi çok seven birisiyim zaten. 4050'nin de oyunlar için yeterli olacağını düşünüyorum vram haricinde. Onun da ayarlarını düşürürüm sıkıntı değil. İstersen 3060'lı modeli de var 34K'ya ama bunu alabilirsen çok daha güzel olur bence.

Ben de iki laptop arasında kaldım. Ama TUF'ta IPS glow yorumu çok görüyorum. Isınma olarak da roga göre fazla sanırım son olarak ekran 15.6. ROG alsam pişman olur muyum yine de 4050'li olanı

ROG premium, TUF F/P ürün. Dediklerinizin hepsi doğru. ROG pişman etmez, sadece 4060 istiyorsanız diye TUF'u attım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı