General Skywalker
Hectopat
Merak ediyorum da, ben detaylı RPG oyunları seven birisiyim. Sadece New Vegas oynadım ama diplere dalmak istiyorum.
The Elder Scrolls, Witcher 3, Path of Exile falan var güzel oyunlar.Merak ediyorum da, ben detaylı RPG oyunları seven birisiyim. Sadece New Vegas oynadım ama diplere dalmak istiyorum.
Baldurs Gate, Witcher , The Elder Scrolls ,Fallout. Aklıma gelenler bunlar sadece.Merak ediyorum da, ben detaylı RPG oyunları seven birisiyim. Sadece New Vegas oynadım ama diplere dalmak istiyorum.
Akabinde interaktif bir yapım olan Detroit: Become Human'ı da unutmamak gerek. Kontrolün tamamen sizin elinizde olduğu bir yapım.The Elder Scrolls Serisi, Witcher 3, Divinity Serisi.
Hepsi bulunuyor hocam kütüphanemde. Başka öneriniz var mıdır?Mass Effect: Legendary Edition, Disco Elysium, Baldur's Gate 3, Divinity Original Sin 1/2, Dragon Age: Origins ve Kingdom Come: Deliverance oyunlarına bakabilirsin.
Hepsi bulunuyor hocam kütüphanemde. Başka öneriniz var mıdır?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.