- Makaleler
- 10
Bence sallamış.Sallamışsınız ya da ben anlamadım.

Bence sallamış.Sallamışsınız ya da ben anlamadım.
Kibar olmak istedim.Bence sallamış![]()
ROM yeni işletim sistemi atmak gibi bir şey.
Root ise erişemediğimiz yerlere erişmemizi sağlayan şey.
( ROM özellikle Xiaomi cihazlara bence atılmalı çünkü MIUI gerçekten kötü bir Android.)
Hangi kısımda hata yapmışım ?Sallamışsınız ya da ben anlamadım.
Tabii işlemcin mediatekse uzman değilsen atma.
Root Windows için değildir. Linux ve Linux tabanlı işletim sistemlerin de kullanılır. ROM arayüz değiştirme değildir, bir işletim sistemidir.Hangi kısımda hata yapmışım ?
Windows için olduğunu söylemedim zaten. Admin yetkisi "gibi" demiştim benzetme maksatlı. ROM açısından bakarsak söylemek istediğim Samsung arayüzünden başka arayüz tasarlama gibi işlemlerden bahsetmiştim. GM Discovery, Samsung telefonlarımda yıllardır kullanırım Xperia arayüzü Huawei arayüzü gibi. Umarım doğru anlatabilmişimdir. İyi akşamlar.Root Windows için değildir. Linux ve Linux tabanlı işletim sistemlerin de kullanılır. ROM arayüz değiştirme değildir, bir işletim sistemidir.
Hangi kısımda hata yapmışım?
Arayüz okey; ayarlara da ek özellik eklenebilir; her şey nasıl değişiyor? 3. parti demişsiniz; 3. parti nedir biliyor musunuz?... ROM ise arayüz ayarlar vs. her şeyin değiştirildiği 3. parti telefon yazılımı.
Haklısınız o kısımda yanlış anlatmışım. Kastım değiştirilmiş yazılmış olacaktı.Arayüz okey; ayarlara da ek özellik eklenebilir; her şey nasıl değişiyor? 3. parti demişsiniz; 3. parti nedir biliyor musunuz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.