Romantik kitap önerisi

Cagrisinci

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar. Böyle okuduktan sonra boşluğa düşebileceğim aşk-romantik tarz da kitaplar var mıdır acaba? Mesela geçen günlerde Sarah Jio'nun Böğürtlen Kışı'nı okudum ve çok hoşuma gitti. Bazı kitaplar basımdan kalkmış bulmak kolay olmuyor. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Üzerine uzun uzun düşünülebilecek bir kitap.
Karakterlere yapacağınız empati ile kendi aşk tanımınızı baştan yazdırabilir.

Henüz arka kapağı ve 10 sayfasını okuduğum bir kitap. Şu an okumaktayım.
Normalde bilmediğim bir yazar oldukça romanlardan nefret ederim, asla da okumam ancak bunun çok farklı olduğu söylendi, bilemiyorum.

Tam olarak romantik bir kitap denemez. İçeriğinde ana karakterimiz ve bir müşterisi ile geçen aşk var. Aslında tamamen bunun üzerine kurulu bir hikaye lakin gene Abélard ve Héloïse gibi aşk, sevgi tanımı üzerine düşündürecek bir kitap.

Uzun süre romantizm, içsel dünya, psikoloji okumak sizi bunalıma sokabilir. Keyifli okumalar.

Üzerine uzun uzun düşünülebilecek bir kitap.
Karakterlere yapacağınız empati ile kendi aşk tanımınızı baştan yazdırabilir.

Henüz arka kapağı ve 10 sayfasını okuduğum bir kitap. Şu an okumaktayım.
Normalde bilmediğim bir yazar oldukça romanlardan nefret ederim, asla da okumam ancak bunun çok farklı olduğu söylendi, bilemiyorum.

Tam olarak romantik bir kitap denemez. İçeriğinde ana karakterimiz ve bir müşterisi ile geçen aşk var. Aslında tamamen bunun üzerine kurulu bir hikaye lakin gene Abélard ve Héloïse gibi aşk, sevgi tanımı üzerine düşündürecek bir kitap.

Uzun süre romantizm, içsel dünya, psikoloji okumak sizi bunalıma sokabilir. Keyifli okumalar.
İlk iki kitabı değerlendireceğim teşekkür ederim.

Büyük umutlar - Charles Dickens
Martin Eden - Jack London
Anna Karenina - Lev Nikolayeviç Tolstoy
Kamelyalı kadın - Alexandre Dumas
Beyaz Geceler - Fyodor Dostoyevski
Jane Eyre - Charlotte Brontë
Kürk Mantolu Madonna - Sabahattin Ali

Türk edebiyatından aşk şiirlerinede bir göz atmanı tavsiye ederim halikulade eserler var.

Son düzenleme:
Büyük umutlar - Charles Dickens
Martin Eden - Jack London
Anna Karenina - Lev Nikolayeviç Tolstoy
Kamelyalı kadın - Alexandre Dumas
Beyaz Geceler - Fyodor Dostoyevski
Jane Eyre - Charlotte Brontë
Kürk Mantolu Madonna - Sabahattin Ali

Türk edebiyatından aşk şiirlerinede bir göz atmanı tavsiye ederim halikulade eserler var.
Büyük Umutlar ve Kürk Mantolu Madonna'yı okudum gerçekten çok güzel eserlerdi. Diğerlerine de bakacağım teşekkürler.

Martin Eden kitabını tavsiye ederim. İçinden bir alıntı "bir kadının yüzüne bakıp sarhoş olacağımı hiç sanmazdım."

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı