Ronic Creatine nasıl kullanılır?

T Bag

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar ben yaklaşık 3.5 4 aydır Ronic Creatine kullanıyorum. Güce etkisi olup olmadığını tam anlayamadım ama su tutumu kesindi çünkü bıraktığımda kaslarda az da olsa küçülülme vardı. Neyse ben sizlerin önerisiyle Ssn Creatine (aromasız) aldım. İçerken dibinde kalıyo ve onu içerken kusacak kıvama geliyorum. Biraz adam gibi şeyler yazmayın midem hassas biraz. Bu creatini sütün içine atsam, yemeklere eklesem veya ronicle karıştırsam içilebilir olur mu, içilebilir olsa bile madde bütünlüğü bozulur mu? İçine atacağım başka bir supplement yok maalesef.

Son düzenleyen: Moderatör:
Başlık Ronic ama siz SSN aldım diyorsunuz, neyse onu geçelim.

Meyve suyu veya istediğiniz herhangi bir içecek ile karıştırabilirsiniz. En iyi içme yöntemi, direkt ağzınıza atıp su ile beraber içmektir. Bunu pratik yapmadan denememelisiniz. Boğazınıza kaçabilir veya boğulabilirsiniz.

Kreatinin hücrelere alımı insülin reseptörleri sayesinde olur insülini arttırmak için meyve suyunun içine atarak günlük 5 gr olacak şekilde 2 ay tüketebilirsin ortalama bir sporcuysan kreatin depoların 2 hafta içerisinde dolmuş olacak su tutumu normaldir 2 ay kullanıp 1 ay ara vermeni öneririm sürekli kullanman böbreklerin için zararlı olur.

Başlık Ronic ama siz SSN aldım diyorsunuz, neyse onu geçelim.

Meyve suyu veya istediğiniz herhangi bir içecek ile karıştırabilirsiniz. En iyi içme yöntemi, direkt ağzınıza atıp su ile beraber içmektir. Bunu pratik yapmadan denememelisiniz. Boğazınıza kaçabilir veya boğulabilirsiniz.

Ronic creatine nasıl alınır başlığını ben yazmadım creatine nasıl kullanılır yazdım büyük ihtimal modlar değiştirmiştir. Önerdiğin gibi meyve suyuyla deneyeceğim teşekkür ederim.

Ronic creatine nasıl alınır başlığını ben yazmadım creatine nasıl kullanılır yazdım büyük ihtimal modlar değiştirmiştir. Önerdiğin gibi meyve suyuyla deneyeceğim teşekkür ederim.
Kreatini aralıklarla kullanmana gerek yok. Böbrek sorununuz yoksa, kreatinin sağlıklı bireylerde hiçbir zarara yol açmadığı görülmüş araştırmalar tarafından.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı