Ronnie coleman gibi olmak için hangi program uygulanmalı?

Prime Ghost

Decapat
Daha fazla  
Şaka bir yana aslında maksimum kas kazanmaya çalışıyorum önemli olan estetik yerine vücudu maksimum doldurmak ve güçlenmek bir nevi gökalaf gibi olmak istiyorum. Tabii bunun için ilaç kullanmak gerek ama 2 yıl naturalden sonra karar veririm ama dediğim gibi hedefimi anlatabilmişimdir. Ağır sağlamdan 2 tane program var sizce hangisi daha iyi olur? Linkleri koydum yoksa pl veya 5x5 mi yapayım ayrıyeten şu program iyidir diyorsanız o da olur tavsiyelerinizi bekliyorum.

Hocam ben at mıyım? :)
Şaka gene bir yana sizce hangi program mantıklı?
Bilmiyorum. Aklıma her gün 1 paket yulaf yesem ronnie clomean gibi olur muyum diye soru sorup cevap olarak kadir hocadan "bir de hıyarın üstüne ... tam olursun" cevabı alan kişi gelmişti onun için yazdım 😁

Bilmiyorum. Aklıma her gün 1 paket yulaf yesem ronnie clomean gibi olur muyum diye soru sorup cevap olarak kadir hocadan "bir de hıyarın üstüne... Tam olursun" cevabı alan kişi gelmişti onun için yazdım 😁

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yine şaka bir yana bakayımda en mantıklı pl geliyor bana.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yine şaka bir yana bakayımda en mantıklı pl geliyor bana.

Pardon yumurtaymış 🙃

Şaka bir yana aslında maksimum kas kazanmaya çalışıyorum önemli olan estetik yerine vücudu maksimum doldurmak ve güçlenmek bir nevi gökalaf gibi olmak istiyorum. Tabii bunun için ilaç kullanmak gerek ama 2 yıl naturalden sonra karar veririm ama dediğim gibi hedefimi anlatabilmişimdir. Ağır sağlamdan 2 tane program var sizce hangisi daha iyi olur? Linkleri koydum yoksa pl veya 5x5 mi yapayım ayrıyeten şu program iyidir diyorsanız o da olur tavsiyelerinizi bekliyorum.

2 yılda natural sınırın yanına bile yaklaşamazsın.

Natural sınır dediğin şey en iyi imkanlarda yapsan bile 5-6 yılını alır hatta daha da fazlasını. Açıkçası ben Gökalaf ne zaman ilaç kullandı natural formu nasıldı bilemem, çünkü 90 kilo estetik formu da ilaçlıydı. Tek bildiğim hastalıktan dolayı aşırı zayıf olup spora başlaması ve kütle eklemesi.

1. si düzgün bir genetik lazım ne kadar ilaçta kullansan genetik faktörler önemli. Çoğu kişi var tren küründen bile düzgün kütle alamıyor çünkü vücudu öyle mass monster olmaya müsait değil. Örnek olarak Sam Sulek'i verebiliriz yüzücü halindeyken bile geniş omuza, kalın kemiklere ve iri bir vücuda sahip, adam bildiğin canavar olmak için genetiği müsaitmiş.

2. si bu hedef için düzgün bir bütçe olması lazım yani öyle aylık 5-6 k ya ilaç alayım gibisinden şeyler biraz hayalperest yaklaşım olur. Yani bütçe açısından sıkıntı çekmeyeceğin bir konumda olmalısın ki düzgün bir kür yapıp yarı da bırakmak zorunda kalmayasın.

3. sü profesyonel bir hocayla çalışmalısın, kendi başına kür ve antrenman ile o kadar büyümen zor.

4. sü sağlık değerlerini gözden geçir, genetiksel bir hastalık veya alerji, kalp hastalığı, deri hastalığı vb. şeylerin var mı bunlarda önemli.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı