Root atarken "Firmware upgrade encountered an issue" hatası

KamranVev

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle telefona root atmak için kapatıp download moda aldım ve biligisayara bağlayıp odin ile root atmaya çalıştığımda odin programı fail dedi. Telefonda ise "Custom Binary(RECOVERY) Blocked By FRP Lock" yazıyordu. Telefonun bataryasını çıkartıp yeniden taktım, bu seferde açıldığında fotoğraftaki hata çıktı. Şimdi ne telefon normal açılmıyor o fotoğraftaki hata ekranında kalıyor, ne de root atabiliyorum. Ne yapmam gerek?
Telefon: Samsung Galaxy Core Prime Duos
Model Numarası: SM-G361H

1.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
FRP Lock yemişsin dostum Brick olmuş telefon düzeltmen için sanırım KİES indirip KİES ayarlarına gir orada download modu olacak oraya telefon kodunu vs. gir ve telefonu download moduna alıp PC'ye bağla KİES orijinal yazılımını yüklemeye başlayacak telefon açılınca buraya yaz root için yardımcı olurum.

FRP Lock yemişsin dostum Brick olmuş telefon düzeltmen için sanırım KİES indirip KİES ayarlarına gir orada download modu olacak oraya telefon kodunu vs. gir ve telefonu download moduna alıp PC'ye bağla KİES orijinal yazılımını yüklemeye başlayacak telefon açılınca buraya yaz root için yardımcı olurum.
KIES indirdim ancak telefon bağlanmıyor. Bağlanıyor yazılıyor ve öyle kalıyor.

Birde telefon kodu derken neyi kastetdiniz?
Telefonun seri numarasını yazar mısın ?
Telefon Samsung TR garantili mi ?
Seri numarası derken İMEİ mi kastetdiniz?
Hayır ben Azerbaycanda yaşıyorum.

KIES kullanmadan odin ile düzelmezmi?
Düzelir düzelmeye de sıkıntı şu Samsung ülkeye göre yazılım veriyor sen telefonu Samsung Türkiye garantili aldıysan kolay yaparız ama TR garantili değilse çok zor çünkü telefon Afrika'dan mı geldi başka bir ülke mi bilemiyorum. Bak bu kadar ülke arasından biri olabilir. :D
Screenshot_2.png

Düzelir düzelmeye de sıkıntı şu Samsung ülkeye göre yazılım veriyor sen telefonu Samsung Türkiye garantili aldıysan kolay yaparız ama TR garantili değilse çok zor çünkü telefon Afrika'dan mı geldi başka bir ülke mi bilemiyorum. Bak bu kadar ülke arasından biri olabilir. :D
Eki Görüntüle 309968
Sıkıntım büyük o zaman galiba, çünkü telefon yurt dışından geldi ve galiba Kanada olması lazım
Eki Görüntüle 309968
Bana böyle zamanlarda yani telefon Brick olduğunda ne yapılır onu anlata bilirmisiniz lütfen?

Sıkıntım büyük o zaman galiba, çünkü telefon yurt dışından geldi ve galiba Kanada olması lazım

Bana böyle zamanlarda yani telefon Brick olduğunda ne yapılır onu anlata bilirmisiniz lütfen?
Brick olduğunda sıfırdan yazılım yüklenir iş halledilir yazılımda öyle her yazılım olmuyor o kadar ülke üzerinden hangisi ise artık bu arada Kanada'yı listede bulamadım ben.
Odin ile ne yapıyorsan aynı şekilde yüklüyorsun yazılımı :) ama sıkıntı şura da ülkeyi bilmiyorsan çok karmaşık. Cihazın bataryasının altında seri numarası vs. yazar oradaki bilgileri bana yazabilir misin ne yazıyorsa yaz hepsini.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı