Root için GApps lazım mı?

Hocam Magisk vs başarılı bir şekilde yükleniyor fakat cihazı yeniden başlatınca cihaz tekrar tekrar yeniden başlıyor. Nedense bu hatayı alan sadece benim galiba

Cihaz = Redmi Note 8

ROM = crDroid.

Magisk başarılı ıse neden kaynaklı bu hatayı verıyor onu bulmamız lazım gaps mı, yoksa modülmü hani bunu bulursak işimiz kolaylaşıor

Hocam Magisk'i flaşlayıp yeniden başlattığım an cihaz bozuluyor ekstra olarak GApps yüklemedim.

ADB sideload ıle yuklemeyı dener mısın Magisk'ya da boot ımg ıle dosya yaması ıle yapar mısın 2 secenekten bırıs

pc olmadan zaten root atamayız hocam cıhaz dusuk surum degılse dedıgınım gınbı pc bulursanız sideload kesın bır cozum olacaktır ve kurdugunuz romu yedek alıp bastan kurmanızı tavsıye ederım rom+recovery+root+gaps+ seklınde sorsunsuz ılerler

PC olmadan zaten root atamayız hocam cıhaz dusuk surum degılse dedıgınım gınbı PC bulursanız sideload kesın bır cozum olacaktır ve kurdugunuz ROM'u yedek alıp bastan kurmanızı tavsıye ederım ROM+recovery+root+gaps+ seklınde sorsunsuz ılerler.

Sideload "bir şekilde" yaptım hocam ama nafile hala bootloop... Sorunun biraz da Android verified boot kaynaklı olduğunu düşünüyorum ama nasıl kapatacağımı bilmiyorum.

PC olmadan zaten root atamayız hocam cıhaz dusuk surum degılse dedıgınım gınbı PC bulursanız sideload kesın bır cozum olacaktır ve kurdugunuz ROM'u yedek alıp bastan kurmanızı tavsıye ederım ROM+recovery+root+gaps+ seklınde sorsunsuz ılerler.

Sizde çözümsüz kaldınız değil mi hocam :)

Son düzenleme:
Sideload "bir şekilde" yaptım hocam ama nafile hala bootloop... Sorunun biraz da Android verified boot kaynaklı olduğunu düşünüyorum ama nasıl kapatacağımı bilmiyorum.

Sizde çözümsüz kaldınız değil mi hocam :)

Kusura bakmayın uyuyakalmışım akşam benim cözümüm format data ardından sideload ile sosrunsuz kyurdum

Hocam Magisk vs başarılı bir şekilde yükleniyor fakat cihazı yeniden başlatınca cihaz tekrar tekrar yeniden başlıyor. Nedense bu hatayı alan sadece benim galiba

Cihaz = Redmi Note 8

ROM = crDroid.

Aşağıdaki bağlantıdaki anlatıma göre yapın. Eğer olmazsa ROM değiştirin.

Aşağıdaki bağlantıdaki anlatıma göre yapın. Eğer olmazsa ROM değiştirin.

KernelSU ve apatch hepsi aynı hocam değişiklik yok bir de bu cihaz için (Redmi Note 8) A15 ROM pek yok b yüzden değiştiremiyorumda.

Kusura bakmayın uyuyakalmışım akşam benim cözümüm format data ardından sideload ile sosrunsuz kyurdum.

Onuda bugün denedim hocam ama nafile... Galiba bu cihaz rootlanmaya karşı alerjili.

KernelSU ve apatch hepsi aynı hocam değişiklik yok bir de bu cihaz için (Redmi Note 8) A15 ROM pek yok b yüzden değiştiremiyorumda.

Onuda bugün denedim hocam ama nafile... Galiba bu cihaz rootlanmaya karşı alerjili.

A15 kullanmayın hocam? :) Sonuçta cihaz A15 almak için çıkmamış. A13 ROM'lar, A15 ROM'lardan daha iyi bu cihazda.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı