Root ile ne yapılabilir?

bur4karsln

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, kısa süre önce telefonuma root yükledim(Magisk). Birkaç modül ile bir şeyler yaptım ancak beni kesmedi. Forumlarda, Card emulator Pro ile apartmanımızın kapısını açma, akbil basma, okul kartı basma vb. şeyler yapabileceğimiz yazıyordu. Ama tam anlamadım. Sizin de "root ile yapabileceklerim" hakkında önerileriniz varsa bilmek isterim. Bu konuda gelişmek, bilgi sahibi olmak istiyorum :)

Aynı ağa bağlı olduğum cihazların trafiğine boş paket bindirip internet kullanmalarını engelliyordum. Netcut uygulamanın adı.

Onun dışında Android'in sistem dosyalarını değiştirip yedekliyordum.

Termux'ta root ile yapılabilecek şeylere bak. Geliştirilmesi durduruldu diye hatırlıyorum ama energized protection ile sistemde tam donanımlı reklam engelleyici bulundurabilirsin.

Sisteme chroot modülünü ekle, sisteminde gnu/linux dağıtımlarını native şekilde kullan.

Card emulator Pro ile apartmanımızın kapısını açma, akbil basma, okul kartı basma vb.

Bunun için NFC lazım diye hatırlıyorum. Türkçe kaynak bulmak zor olur ama imkansız değil.

Uygulamaları modlu kullanabilir, oyunlarda FPS kilidi kaldırıp performans artırabilir, sistem uygulamalarını kaldırabilir, batarya performansını artırabilir, tek görüntülemelik resimleri bildirim göndermeden kaydedebilir ve birçok şey yapabilirsin. Aklıma gelenler bunlar şimdilik.

Uygulamaları modlu kullanabilir, oyunlarda FPS kilidi kaldırıp performans artırabilir, sistem uygulamalarını kaldırabilir, batarya performansını artırabilir, tek görüntülemelik resimleri bildirim göndermeden kaydedebilir ve birçok şey yapabilirsin. Aklıma gelenler bunlar şimdilik.
Peki gameguardian benzeri uygulamalarla oyun içi hack yapabiliyormuyuz?

Peki GameGuardian benzeri uygulamalarla oyun içi hack yapabiliyor muyuz?

Evet ama onlar biraz bilgi istiyor. İnternette hazır dosyalar ya da kodlar oluyor. Ben 2 boyutulu bir savaş oyunu için sınırsız can yapmıştım bundan 6-7 yıl önce ama root istemiyordu o uygulama bunu yapmak için. Yanlış hatırlamıyorsam bir rootlu bir de rootsuz kullanma seçeneği vardı. Rootsuz varsa deneyebilirsiniz.

Aynı şekilde lucky patcher uygulaması ile de hile yapılıyor, bunun içinde root gerekmiyor Android oyun club oyunlara para hilesi vs yaparken bu programı kullanıyor diye biliyorum.

Evet ama onlar biraz bilgi istiyor. İnternette hazır dosyalar ya da kodlar oluyor. Ben 2 boyutulu bir savaş oyunu için sınırsız can yapmıştım bundan 6-7 yıl önce ama root istemiyordu o uygulama bunu yapmak için. Yanlış hatırlamıyorsam bir rootlu bir de rootsuz kullanma seçeneği vardı. Rootsuz varsa deneyebilirsiniz.

Aynı şekilde lucky patcher uygulaması ile de hile yapılıyor, bunun içinde root gerekmiyor Android oyun club oyunlara para hilesi vs yaparken bu programı kullanıyor diye biliyorum.
Ama benim bildiğim luck patcher filan offline oyunlarda işe yarıyor. E Football tarzı online oyunlarda işe yaramiyor.

Ama işte game Guardian yüklediğimde hata veriyor. "sürümünüz bu uygulama ile uyumlu değil" diyor. Galiba GameGuardian Android'in eski sürümü için geçerli. Bu sorunu nasıl çözerim?

Ben Android 12'de denedim çalışmıştı. Sizde daha üstü varsa desteği olmayabilir, en son 2021 de güncelleme almış.

Lucky patcher Android 10 ve sonrasında, game Guardian ise Android 12 ve sonrasında çalışmayı bıraktı. Hata almanız çok normal.

@v3rtecc GG hep root ile çalışıyordu, rootsuz kullanım için paralel space veya virutal Xposed kullanmak gerekiyordu ki bu da bazı oyunlarda sorun çıkarıyordu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı