Root ve Rom Faydalı mı ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

baybarsyontar

Megapat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Kamera Asistani
Abilerim, benim bir S3'üm var ve garantisi ya bitti yada bitmek üzere. Ben bu S3'e Rom atmak istiyorum fakat nasıl yapılacağını bilmiyorum, eğer yaparsam faydalı olur mu bilmiyorum. Bunun hakkında detaylı bir şekilde bir rehber var mı ? Rom atmam bana ne tür faydalar sağlar, ne tür eksiler getirir ? Rom atarsam istediğim temaları kullanabilir miyim ? Cevaplarınızı bekliyorum abilerim. Şimdiden çok teşekkürler Technopat

Acaba telefonu Download Mode'a nasıl geçirileceğini biliyor musunuz ? Eğer biliyorsanız Download Mode'a alıp bir fotoğraf çeker misiniz ?

Bu konularda hiçbir bilgim yok abi :( Bende bilgi almak için konu açtım.

Eğer ilk defa yapacaksanız çok dikkatli olmanız gerekiyor. Rom işe yarar mı ? Evet,genellikle. Samsun'un orijinal romundan daha hızlı olurlar çünkü saçma sapan programlar yoktur. Eğer eminseniz anlatayım. CyanogenMod yüklerseniz tema yükleyebilirsiniz.

Hocam hiç bulaşmayın. İşe girdinizmi çıkamıyorsunuz. :D Şimdi "o nasıl oluyor?" diyeceksiniz. Ama ROM kurunca anlayacaksınız. Çok fazla ROM var, hepsini kuruyorsunuz ve bir zaman sonra sıkılıyorsunuz. ROM Atınca istediğin temaları kullanabilirsin. Ama menüde klasör açma yok, menüyü düzenlemede yok. Faydalarıda sistem birazcık hızlanıyor, bazen ROM'lar bile kilitlenip kalıyor. Ben 3 haftalık S3 Mini'ye ROM attımda ne oldu? Samsung'un uygulamaları silindi, sistemde birazcık hızlandı. :D Ama dediğim gibi bi zaman sonra ROM yüklemekten sıkılıyorsunuz ve orjinal ROM'a dönmeye karar veriyorsunuz. Ben her gün farklı ROM'lar kuruyorum ve artık sıkıldım diyebilirim.

e7nQbW.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Konunun Download Mode ile ne ilgisi var? Arkadaş Root ve Romun faydalı olup olmadığını sormuş.

Ben de S3 kullanıyorum. ROM olarak da SlimBean 4.3 var. Oldukça memnunum.

Performans ve kullanım açısından çok iyi.

Bir defa bile olsa ROM yükleseniz, geri dönmek istemezsiniz.

Eğer ROM yüklemek isterseniz, seve seve yardımcı olurum.

Hocam hiç bulaşmayın. İşe girdinizmi çıkamıyorsunuz. :D Şimdi "o nasıl oluyor?" diyeceksiniz. Ama ROM kurunca anlayacaksınız. Çok fazla ROM var, hepsini kuruyorsunuz ve bir zaman sonra sıkılıyorsunuz. ROM Atınca istediğin temaları kullanabilirsin. Ama menüde klasör açma yok, menüyü düzenlemede yok. Faydalarıda sistem birazcık hızlanıyor, bazen ROM'lar bile kilitlenip kalıyor. Ben 3 haftalık S3 Mini'ye ROM attımda ne oldu? Değişen fazla birşey olmadı, ama dediğim gibi bi zaman sonra ROM yüklemekten sıkılıyorsunuz ve orjinal ROM'a dönmeye karar veriyorsunuz.

Berkant kendi S3 Mini'ne göre cevap verme. S3 bu. :D Arkadaşa böyle kızabiliyorum çünkü samimiyiz, yanlış anlaşılmasın.

Hocam hiç bulaşmayın. İşe girdinizmi çıkamıyorsunuz. :D Şimdi "o nasıl oluyor?" diyeceksiniz. Ama ROM kurunca anlayacaksınız. Çok fazla ROM var, hepsini kuruyorsunuz ve bir zaman sonra sıkılıyorsunuz. ROM Atınca istediğin temaları kullanabilirsin. Ama menüde klasör açma yok, menüyü düzenlemede yok. Faydalarıda sistem birazcık hızlanıyor, bazen ROM'lar bile kilitlenip kalıyor. Ben 3 haftalık S3 Mini'ye ROM attımda ne oldu? Değişen fazla birşey olmadı, ama dediğim gibi bi zaman sonra ROM yüklemekten sıkılıyorsunuz ve orjinal ROM'a dönmeye karar veriyorsunuz.

Valla sağ ol Berkant, gönül istiyor normal S3 temasından çıkıp değişik şeyler denemek ama bilmeyince olmuyor :D

Konunun Download Mode ile ne ilgisi var? Arkadaş Root ve Romun faydalı olup olmadığını sormuş.

Ben de S3 kullanıyorum. ROM olarak da SlimBean 4.3 var. Oldukça memnunum.

Performans ve kullanım açısından çok iyi.

Bir defa bile olsa ROM yükleseniz, geri dönmek istemezsiniz.

Eğer ROM yüklemek isterseniz, seve seve yardımcı olurum.

Eğer bir kere KNOX yüklendiyse dönüşü olmuyor da ondan. :D Orada da KNOX yüklü mü değil mi görebiliyoruz.

Örneğin:
attachment.php_.jpg

- - - Güncellendi - - -

Eğer eminsen anlatabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Emou abi yardımcı olursan çok sevinirim fakat her hangi bir yerde yanlış yapınca telefon tamamiyle gidiyor mu ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı