Root ve Rom Faydalı mı ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
IQRI olsaydı B12 ve onlarca vitamine sahip derdi. :)

Stabil ve güvenilir bir ROM ile gayet fayda sağlıyor telefona. Ben ise root tercih ediyorum. Gereksiz programları silip kendi arayüzünü kullanmayı seviyorum.

Hayır. :D Yanlış yapacağını sanmıyorum, bende ilk başlarda zor ve karışık diyordum. Şimdi 5 dakikada hallediyorum. :D

Biraz sakar biriyim bende bir ara CPU güç kablosunu takmadan bilgisayar çalıştırmaya çabaladım :p Hani mahvolmassa çok iyi olur benim için :D

Ben sana anlatayım. Şimdi Android kaç sürümünü kullanıyorsun ? Eğer Android 4.3'e güncellediysen KNOX yüklenmiş olabilir. KNOX nedir ? Karışık biraz,ben bile zor anladım. Android sürümün kaç ?

Ben sana anlatayım. Şimdi Android kaç sürümünü kullanıyorsun ? Eğer Android 4.3'e güncellediysen KNOX yüklenmiş olabilir. KNOX nedir ? Karışık biraz,ben bile zor anladım. Android sürümün kaç ?

4.3, birde Rom'lar şarjın şimdikinden daha yavaş bitmesini sağlayabilir mi ?

O zaman Download Mode'a alır mısın ? İlk telefonu kapatıyorsun sonra telefonu açma düğmesi,orta düğme ve ses kısma düğmesine basıyorsun. Ekrana birşey çıkacak ses açma tuşuna basıyorsun. Eğer ekranda KNOX felan yazıyorsa ROM yükleyemezsin, yazmıyorsa sana yardım ederiz.

İsterseniz Root ile başlayalım. Bilgisayarda olmadığım için link veremiyorum.

İlk önce Framaroot uygulamasını indirin. Sitesinde talimatlar var. Onlara uyarak telefonu zahmetsizce Rootlayabilirsiniz.

Ardından CWM Manager ile Clockworkmod Recovery yükleyin.

Şimdilik bu kadarını yazayım. Rom konusuna yarın girelim.

O zaman Download Mode'a alır mısın ? İlk telefonu kapatıyorsun sonra telefonu açma düğmesi,orta düğme ve ses kısma düğmesine basıyorsun. Ekrana birşey çıkacak ses açma tuşuna basıyorsun. Eğer ekranda KNOX felan yazıyorsa ROM yükleyemezsin, yazmıyorsa sana yardım ederiz.

Resim çekemiyorum da abi şuanda. Yazanlar şu şekilde

ODIN MODE
Product Name : GT-9300
Custom Binary Download : No
Current Binary : Offical
System Status : Offical

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı