Çözüldü Rootlu S7 Edge'de NFC ile ödeme nasıl yapılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Selamlar,
Telefonum yurtdışından gelen ve IMEI atılmış bir Samsung S7 Edge. Hatta birkaç hafta önce bazı sorunlar yaşadığım için buradaki arkadaşların yardımıyla stock ROM attım ve Magisk'i de tam kurdum. Şu an her şey sorunsuz çalışıyor.

Şimdi benim isteğim NFC ile ödeme yapabilmek. Ancak NFC özelliği açık olmasına rağmen Maximum Mobil uygulamasında mobil temassız işaretini göremiyorum. Mesela şu videolarda anlatılanları yaptım ama o kartın üzerindeki o işaret bir türlü çıkmıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aşağıya ekran görüntülerini ekliyorum.

NFC özelliği açık :
NFC.jpg

Dokun ve Öde kısmında Maximum Mobil seçili :

Screenshot_20220826-175149_Settings.jpg

Ama Maximum Mobil uygulamasına girince kredi kartında da bankamatik kartında da o işaret yok :

Maximum.jpg

Bankamatik.jpg

Yukarıda linkini verdiğim videonun birinde bir vatandaş da o işaretin çıkmadığını belirten bir yorum atmış. Kanal sahibi de "rootlu ise çıkmaz" diye cevap vermiş :

YT.png

Bu doğru mudur? Rootlu telefonlarda NFC ile ödeme yapılamıyor mu? Yapabilme şansımız varsa nasıl yapabiliriz? Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.

Çözüm
Hocam çözdünüz mü?
Evet çözmüştüm zamanında hocam. Gerçi şimdi o telefonu kullanmıyorum 1.5 yıl önce A34 aldım, onu kullanıyorum.
Magisk'ten rootu, Maximum Mobil veya işte diğer banka uygulamaları için gizleyince NFC ile ödeme yapılabiliyordu sorunsuz bir şekilde.
Format atmadan açabilmeniz mümkün değil gibi.
Formatlamama rağmen açılmıyor hocam. Kaç kez TWRP'den Wipe Format Data yaptım. Magisk.zip ve no-verity dosyalarını da yükledim ama yine açılmıyor. Samsung ekranında kalıyor.

Format atmadan açabilmeniz mümkün değil gibi.
EFS yedeği almıştım, şu an stock ROM atıyorum bakalım. Umarım ROM'dan sonra kendine gelir.

Son düzenleme:
Hocam çözdünüz mü?
Evet çözmüştüm zamanında hocam. Gerçi şimdi o telefonu kullanmıyorum 1.5 yıl önce A34 aldım, onu kullanıyorum.
Magisk'ten rootu, Maximum Mobil veya işte diğer banka uygulamaları için gizleyince NFC ile ödeme yapılabiliyordu sorunsuz bir şekilde.

Çözüm
Geri
Yukarı