Çözüldü Rootlu telefon kullanmak zararlı mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Aliylmz21

Femtopat
Hayırlı akşamlar.
Yaklaşık 1 yıl önce 2. el telefon satın almıştım tabii 2. el telefonun ne tür zararları olduğunu bilmiyordum fakat maddi durum anca ona uygundu.
Rootun ne olduğunu bile bilmiyordum yeni öğrendim keşke öğrenmeseydim dedim.
Birkaç defa alışveriş için kart bilgilerimi ve TC no kullanmıştım herhangi bir sorun yaşar mıyım ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Herhangi bir root uygulaması yok.
Sıkıntı yoktur o zaman. Yıllardır 2.el ve sıfır ürün kullandım ve hususi Root kullandım.
Sizin olaylar telefon yabancı bir ülkeden geldiği içim, IMEI değiştirme gibi olaylar da, Root, ToolBox gibi olay kullanarak IMEI değiştirmesi olmuştur büyük ihtimal. Tek sıkıntı cihazınızın şebekesi kapanabilir ileride ve güncelleme alan bir cihaz ise büyük ihtimalle güncelleme almaz.

Root'un anlamı cihazı özelleştirmektir. Faydalı bir araç. Cihazı, hükmetmenize yardımcı olur.
Herhangi bir root uygulaması yok.
Sıkıntı yoktur o zaman. Yıllardır 2.el ve sıfır ürün kullandım ve hususi Root kullandım.
Sizin olaylar telefon yabancı bir ülkeden geldiği içim, IMEI değiştirme gibi olaylar da, Root, ToolBox gibi olay kullanarak IMEI değiştirmesi olmuştur büyük ihtimal. Tek sıkıntı cihazınızın şebekesi kapanabilir ileride ve güncelleme alan bir cihaz ise büyük ihtimalle güncelleme almaz.

Root'un anlamı cihazı özelleştirmektir. Faydalı bir araç. Cihazı, hükmetmenize yardımcı olur.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı