Diğer Rotring Visuclick 0.7 mm Okul Seti tekrar stoklarda, 65TL

Vilgefortz

Hectopat
Daha fazla  
Mavi, pembe ve turuncu renk seçenekleri var, A101'e geldiğinde 100 liraya satılıyordu ve şimdi amazondaki stokları yenilenmiş, kalem, jel tükenmez, 0,7 uç ve hediye silgi var bence fiyatı çok uygun.
1726180001623.png

Rotring ismiyle alakası yok ince dandik bir plastikten yapılmış bir kalem ele alınınca yazı yazma isteğini yok ediyor hafifliği ile rahatsız edici fiyat olarak uygun görünse de bence alınılacak bir kalem değil.
Tüm renklerin stokları bitmişti, stoklara tekrar eski fiyattan gelince paylaşıyım dedim.

Yanında gelen jel kalemin modeli iyi, başka renklerini kullanıyorum arkasına geçirmiyor. Sıra arkadaşı isteyince vermelik bir kalem. Kalem kutumda bulunsun, hem jel kalemim hem de silgim olur; eğer soran olursa da plastik kalemi veririm diye düşünenler için iyi fırsat.

Eskiden kalem koleksiyoncusuydum. Uçlusu, bedava verseler almayacağım bir kalem. Visupencil'leri bilen bilir, verdiğin paraya değen ömürlük kalemlerdi ve pahalı da değillerdi. Bunlar bildiğimiz keriz yolmak için yapılmış, kalitesiz ve markaya yakışmayan kalemler. Rotring bunları ilk çıkardığında 10 lira falandı, uzun süre sonra yeni seri çıkıyor diye heyecanlanıp almıştım ama o kadar kötüydü ki bir daha Rotring marka bir kalem almadım. Kalitesini sürdüren Pentel, Staedtler, Platinum ve Zebra gibi markalar öneririm.

Yanında gelen jel kalemin modeli iyi, başka renklerini kullanıyorum arkasına geçirmiyor. Sıra arkadaşı isteyince vermelik bir kalem. Kalem kutumda bulunsun, hem jel kalemim hem de silgim olur; eğer soran olursa da plastik kalemi veririm diye düşünenler için iyi fırsat.
Evet hazır üniversiteye gitmeden yedeklik ucuza bir şeyler alalım dedim de 😄

Son düzenleyen: Moderatör:
Zebra delguard type LX i öneririm çok hoş bir kalem kırmızısı kaymak gibidir.
Evet delguard sistemi güzel deniyor, kalemi yatay tutunca mekanizma ucun kırılmasını engellemek için açılıyor ve kalem dik durduğundaysa geri çekiliyor, bir ara imkanım olursa alıp kullanmak isterim ama 200 liraya mı ne düşmüştü o zaman alamamıştım, şimdilik Scrikss graph-x 0,7 ve Tombow mono graph 0,3 kullanıyorum ve ikisinden de memnunum. Tombow'un yaptığı sistem de güzel istersen kalemi kitleyebiliyorsun istersende kalemi uç modunda kullanırken ucu dışarı kendisi çıkartıp sivri tarafını çevirip duruyor, çok çeşitli kalem kullanmamış birisi olaraktan hoşuma gitti.
1726182576873.png
1726182601631.png

Tombow mono graph 0,3 kullanıyorum ve ikisinden de memnunum. Tombow'un yaptığı sistem de güzel istersen kalemi kitleyebiliyorsun istersende kalemi uç modunda kullanırken ucu dışarı kendisi çıkartıp sivri tarafını çevirip duruyor

Mono graph ı bende kullanıyorum 0.5 olan modelini ve her zaman uç tercihim tombow mono uçlardır. Delguardın mekanizması güzel doğrudur ama biraz ağır tabii o da hoş geliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı