Router ile internet kablolu olarak nasıl aktarılır?

CrossBench

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba,

Bir ürün arıyorum. Alacağım bu ürün 1000 Mbps internet için router görevi görecek. Gelecekte herhangi bir gün Telekom'un cihazını kullanmayacağım.

Ancak asıl mevzu şimdi başlıyor. İkinci bir durum var.
Şimdi alacağım bu cihazı menzil genişletici gibi kullanıp kasaya Ethernet ile bağlamak istiyorum.
Yani Türk Telekom'un router'ından gelen interneti benim yeni alacağım router banim kasama kablolu bir şekilde iletecek. Ancak eski ve yeni router arasında herhangi bir kablolu bağlantı olmayacak.

Eski router > kablosuz bağlantı > yeni router > kablolu bağlantı > bilgisayar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mesh sistem kurmak istiyorsun anlaşılan bütçe nedir?

Ve eski router ın modeli nedir?

Şimdi şöyle hocam router almak yerine menzil genişletici alıp Ethernet ile yine internet verebilirsin fakat internette hız düşüşü olacaktır https://www.hepsiburada.com/tp-link...du-wi-fi-6-menzil-genisletici-pm-HB00000X3V3S bu ürün işini görecektir hocam

Siz router almak yerine mantığı ile yanıt verdiniz ama benim zaten bir router'a da ihtiyacım vardı Bir türlü alamamıştım. O yüzden iki cihaz almak yerine router ile bunu çözmem daha mantıklı.

Siz router almak yerine mantığı ile yanıt verdiniz ama benim zaten bir Router'a da ihtiyacım vardı Bir türlü alamamıştım. O yüzden iki cihaz almak yerine router ile bunu çözmem daha mantıklı.

Hocam router ile kablosuz yapamazsınız her ürün desteklemiyor artı olarak sizin ana modeminiz mesh sistem desteklemediği için bu daha da zor

Technopat Haberler

Geri
Yukarı