Router ping olmasını engeller mi?

GölGe57

Centipat
Daha fazla  
Merhaba;
Arkadaşlar Warzone 2 oynadığım sırada arada donmalar vs oluyor diğer oyunlarda böyle bir şey yaşamıyorum sanırım netten kaynaklı pingle alakalı diye düşünüyorum. Wi-Fi olarak bağlı PC, kablo net internet kullanıyorum ve kendi modemi var.
Daha önce hiç router kullanmadım. Router alsam işimi çözer mi ve önerebileceğiniz iyi bir ürün var mı Max 5-6 bin fiyat.

Son düzenleyen: Moderatör:
Donmadan kastın FPS düşmesi olabilir mi? Warzone da bu aralar düşük FPS sorunu var.
Bilmiyorum hocam oyunlamı alakalı ama sistemden yana sıkıntı yaşayacağımıda sanmıyorum 4070ti+ 13700k var ama nadiren donma yapıyor oyun netle alakalı olabilir mi 25mbps net kullanıyorum bide kendi modemi var netin bunlarda etkiliyor olabilir mi

Bilmiyorum hocam oyunlamı alakalı ama sistemden yana sıkıntı yaşayacağımıda sanmıyorum 4070 Ti+ 13700k var ama nadiren donma yapıyor oyun netle alakalı olabilir mi 25Mbps net kullanıyorum bir de kendi modemi var netin bunlarda etkiliyor olabilir mi?

Sorunu zaten sistemden dolayı yaşamıyorsun. Warzone optimizasyon sorunlu bir oyun. Ben de MW2 oyuncusuyum ve Shipment haritasında dropsuz 120 140 FPS aralığında oynarken 1 ya da 2 hafta önce gelen bir Update ile 30 40 FPS'lere kadar düşüş yaşadığım oluyor.

Sorunu zaten sistemden dolayı yaşamıyorsun. Warzone optimizasyon sorunlu bir oyun. Ben de MW2 oyuncusuyum ve Shipment haritasında dropsuz 120 140 FPS aralığında oynarken 1 ya da 2 hafta önce gelen bir Update ile 30 40 FPS'lere kadar düşüş yaşadığım oluyor.
Bilmiyorum hocam ama pingim falan 60-80 den aşağı düşmüyor doğru düzgün bunun etkiside olabilir belki internetim 25 mbps biraz yavaş kalıyor sanırım 100 mbps çıkartsam bir de router alsam ping olayı düşer mi

Bilmiyorum hocam ama pingim falan 60-80 den aşağı düşmüyor doğru düzgün bunun etkiside olabilir belki internetim 25 mbps biraz yavaş kalıyor sanırım 100 mbps çıkartsam bir de router alsam ping olayı düşer mi
Düşmez hocam. Sorunun internetinizle alakalı olduğunu düşünmüyorum. 16 mbps ADSL bağlantı olan evde oyuna girdiğim oluyor. 60-80 ping değerlerinde oynuyorum ve bahsettiğiniz gibi bir takılma durumu olmuyor. Kablosuz bağlantı ile oynuyorsan o sorun yaratıyor olabilir.

Düşmez hocam. Sorunun internetinizle alakalı olduğunu düşünmüyorum. 16 mbps ADSL bağlantı olan evde oyuna girdiğim oluyor. 60-80 ping değerlerinde oynuyorum ve bahsettiğiniz gibi bir takılma durumu olmuyor. Kablosuz bağlantı ile oynuyorsan o sorun yaratıyor olabilir.
ana kart wifi 6 destekli olduğun için Wifi ile bağlanıyorum modemle pc de aynı oda da modem değiştirsem çözülür mü acaba kablonetin kendi stok modemi var mevcutta

Technopat Haberler

Geri
Yukarı