Royal Kludge RK61 vs Motospeed CK61 vs Royal Kludge G87 vs Geek GK61

Makaleler
2
Daha fazla  
Profil Kapağı
1522193036
Selam, klavye alma konumu tazelemek istedim. Bu 4 klavyeden birini alacağım muhtemelen.

Burada en gözüme çarpan ve en beğendiğim Geek GK61 oldu lakin ne yazık ki stoklarda bulamıyorum BangGood'da. Ne zaman gelir hiç bilmiyorum. Bunun yanında @sodyum'un yaptığı sıralamaya bakarak - Gateron>Kailh Box>Cherry>Kailh>Outemu - ikinci tercihim Motospeed CK61 oldu. Kailh Box beyaz Switch'ler kullanıyorlar lakin markayı pek iyi olarak hatırlamıyorum aklımda.

RK markasına gelince de kararsız kaldım. Çünkü aslında G87'de olduğu gibi tamam tuşları ve üstünün olmasını istiyorum ama klavye diğerlerine göre çirkin. RK61 güzel bir tercih gibi duruyor ama o Geek GK61'in güzelliği yine beni şüpheye düşürüyor. Ne yapsam bilemedim kararsız kaldım, yardımcı olur musunuz?

GK61'in stoklari bitti. O kadar guzel klavyeyi ucuza koyunca tabi biter. GK61 alamiyorsaniz, RK G87, onu alamiyorsaniz Motospeed, onu da alamiyorsaniz RK61 son seciminiz olsun bence.
O zaman sanırım G87 alacağım. Bu shipping sekmesinde Direct Mail mi seçmem gerekiyor? Sizin ürününüz geliyordu Türkiye'ye siz ne seçtiniz, süreç nasıldı?

O zaman sanırım G87 alacağım. Bu shipping sekmesinde Direct Mail mi seçmem gerekiyor? Sizin ürününüz geliyordu Türkiye'ye siz ne seçtiniz, süreç nasıldı?
Klavyeyi ben brown switch istiyorken red switch secmisim, onun icin canli destek ile konustum ve brown switch olarak duzelttirdim. Sonrasinda 1 hafta boyunca kargolamadilar, urun hakkinda e-mail attiktan sonraki gun direkt kargoya verdiler. @sodyum Turkey Mail kullandi, onun klavyesi 7-8 gunde geldi galiba. Benim sectigim kargo sirketi Air Parcel Register ve dun hareket etmis, su anda tasima halinde gosteriyor. Zaten 3 tane kargo sirketi veriyorlar, birisi Air Parcel, bir digeri Turkey Mail, oburu de UPS'ydi galiba.

Klavyeyi ben brown switch istiyorken red switch secmisim, onun icin canli destek ile konustum ve brown switch olarak duzelttirdim. Sonrasinda 1 hafta boyunca kargolamadilar, urun hakkinda e-mail attiktan sonraki gun direkt kargoya verdiler. @sodyum Turkey Mail kullandi, onun klavyesi 7-8 gunde geldi galiba. Benim sectigim kargo sirketi Air Parcel Register ve dun hareket etmis, su anda tasima halinde gosteriyor. Zaten 3 tane kargo sirketi veriyorlar, birisi Air Parcel, bir digeri Turkey Mail, oburu de UPS'ydi galiba.
Yani bir sorunla/ek ücretle karşılaşmıyorsunuz sanırım Air Parcel seçseniz dahi, sadece süresi uzuyor? Siz hangi klavyeyi sipariş ettiniz bu arada?

Yani bir sorunla/ek ücretle karşılaşmıyorsunuz sanırım Air Parcel seçseniz dahi, sadece süresi uzuyor? Siz hangi klavyeyi sipariş ettiniz bu arada?
Geek GK61'i siparis ettim ben. Banggood herhangi bir ucretle karsilasmayacaksiniz dedi bana fakat ben yine de ne olur ne olmaz gumruk kargosunu yaptirdim. Ek ucret odersem para iadesi yapilacagini iddia ediyor Banggood. Air Parcel'de bildigim kadariyla yol uzerinde ulkelere ugraniyorken Turkey Mail'de direkt olarak gumruge takilmadan kargo sirketine teslim edilip elinize ulasiyor.

AliExpress'ten almistim su anda kullandigim klavyeyi 2 yil once ve kutusu hafif zarar gormus halde gelmisti fakat klavyeye hicbir sey olmamisti. Stokta varsa alinir bence, sadece 1 ay beklemeniz gerekiyor.

AliExpress'ten almistim su anda kullandigim klavyeyi 2 yil once ve kutusu hafif zarar gormus halde gelmisti fakat klavyeye hicbir sey olmamisti. Stokta varsa alinir bence, sadece 1 ay beklemeniz gerekiyor.
Çok basit bir soru ama aklıma takıldı. Brown Switchler yine mavi gibi parmağıma bir geri dönüş veriyor ama "clicky" değiller değil mi? Çünkü red kullanıyorum şuan ve o geri dönüşü hissetmemek canımı sıkıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı