Royal Kludge RK68 alınır mı?

Yaparsınız hocam. 45 Switch'i değiştirmek en fazla 10 dakikanızı alır, kolay bir iş. Ayrıyeten bu klavyenin de kendi yazılımı var. Sıkıntı çıkartmaz. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

Teşekkür ederim.

Hocam DK61E alacağıma ben olsam şöyle birşey yapardım açıkçası.
İkisi 1275TL ediyor prime ile. 45 tane akko switchi harfler ve hangi tuşları isterseniz değiştirirsiniz. Geri kalan blue kalır. Onlar da çok rahatsız etmez zaten. Ben olsam bunu yapardım şahsen sizi bilemem.
Merhaba, sunduğunuz fikir çok hoşuma gitti. Akko switchler Gateron switchlerden daha mı iyi? Bunu bilmediğim için soruyorum. Ayrıyeten söylediğiniz gibi 45 tane switch mi geliyor

@Güllaç Hocam sizi tekrar rahatsız ediyorum ama attığınız ürünün red switch versiyonunu buldum. Daha da ucuza geliyor ithalat depozitosuyla birlikte, buna bağlı olarak bir tane attıklarınız arasından switch seçip onunla birlikte kullansam nasıl olur?

@Güllaç Hocam sizi tekrar rahatsız ediyorum ama attığınız ürünün red switch versiyonunu buldum. Daha da ucuza geliyor ithalat depozitosuyla birlikte, buna bağlı olarak bir tane attıklarınız arasından switch seçip onunla birlikte kullansam nasıl olur?
Hocam link atar mısınız bi. Ve bilginiz olsun her switch her klavyeye uymuyor maalesef. Akko switchlerin pinleri normalden daha ince olduğu için e-yooso z11 klavyey uyuyor. Almadan önce atarsanız bilgilendirebilirim.

Merhaba, sunduğunuz fikir çok hoşuma gitti. Akko switchler Gateron switchlerden daha mı iyi? Bunu bilmediğim için soruyorum. Ayrıyeten söylediğiniz gibi 45 tane switch mi geliyor
Hocam 45 switch geliyor. Akkonun çoğu switchi gateronun switclerinden iyi.

Hocam link atar mısınız bi. Ve bilginiz olsun her switch her klavyeye uymuyor maalesef. Akko switchlerin pinleri normalden daha ince olduğu için e-yooso z11 klavyey uyuyor. Almadan önce atarsanız bilgilendirebilirim.

Hocam 45 switch geliyor. Akkonun çoğu switchi gateronun switclerinden iyi.
Dierya dk61se'nin birkaç yerde hot-swappable olduğunu gördüm. e yosoo harici bunu alsam switchler uygun olur mudur? benim o tarz şeyi araştırma yeteneğim yok da öğretebilir misiniz 😁

Dierya dk61se'nin birkaç yerde hot-swappable olduğunu gördüm. e yosoo harici bunu alsam switchler uygun olur mudur? benim o tarz şeyi araştırma yeteneğim yok da öğretebilir misiniz 😁
Hocam DK61SE hot-swap olanı varsa bile çoğu yere baktım öyle bir ürün yok. Bu arada klavyeye göre hangi switchleri takabileceğiniz değişiyor almadan önce araştırın veya sorun bence.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı