RGB olan ne ara bu kadar uyguna düştü ya. Daha dün 300'ü geçik ithalat depozitosu vardı.
bu z11 mi yaRGB sevmiyorum diye avutayım bari kendimi.
Evet. RGB ve Outemu switch olanı.bu z11 mi ya
Rgb hastalığı olmayan birisi olarak huano olan modeli almak daha mantıklı değil mi? yoksa bu ürünü ben bile kapabilirimEvet. RGB ve Outemu switch olanı.
RGB modeli alıp switchleri değiştirmek sanırım en mantıklısı olabilir.Rgb hastalığı olmayan birisi olarak huano olan modeli almak daha mantıklı değil mi? yoksa bu ürünü ben bile kapabilirim![]()
rgb modeli alıp ilerleyen vakitlerde değiştirebilirim aslında switchlere para kalmıyorRGB modeli alıp switchleri değiştirmek sanırım en mantıklısı olabilir.
Olmaz hocam merak etmeyin. Yazılımı var zaten klavyenin.Blue Switch olan versiyonu hala öyle hocam. @Güllaç harf mevzusu sorun olmaz değil mi hocam? Öyleyse alayım.
@DexMean https://cdn.shopify.com/s/files/1/2695/9506/files/Redragon_K617-RGB_Setup.exe?v=1658806701 kullanacağınız yazılım bu.Olmaz hocam merak etmeyin. Yazılımı var zaten klavyenin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.