Royal Kludge RK68 alınır mı?

@Güllaç hocam sizlere özel ilginiz için çok teşekkür ederim. Klavyeyi ve switchi satın aldım. Ayın 11'ine teslim edilecek diye gözüküyor bakalım ne zaman gelirse. Gelince bir süre kendi switchleriyle kullanacağım. En azından normal switchleriyle de biraz tadını çıkarayım diye düşündüm. Gelince tekrar yorumlarımı paylaşırım. Yazılıma tekrar oturmak için güzel bir motivasyon olacak bana da 😅. Bu arada yazılım neden Redragon'un?
Rica ederim hocam lafı bile olmaz. Klavyeler aynı klavyeler aslında. Sadece renkler farklı. O yüzden redragonun yazılımı oluyor.

Son düzenleme:
Hocam bu sefer bilgileri eksiksiz doldurarak yine sipariş edin istiyorsanız.

Hocam her şeyi eksiksiz yazdım, dahası zaten her zamanki adresimdi. Aynı adresi farklı bir şey için kullandım, dün elime ulaştı. Hiçbir sorun yoktu. En iyisi farklı bir model arayışına geçeyim.

Bütçeniz şu an ne kadar hocam aynı mı?

Aynı. 2000'e kadar çıkarım.

Bu model nasıldır hocam? Ya da Razer Blackwidow V3 TKL düşünüyorum. Ha şu ha bu derken tüm ürünlerim Razer oldu zaten. RGB uyumluluğu söz konusu değil mouse Deathadder V3 kulaklık Blackshark V2 ama bu nasıl olur?

Son düzenleme:
Aynı. 2000'e kadar çıkarım.

Bu model nasıldır hocam? Ya da Razer Blackwidow V3 TKL düşünüyorum. Ha şu ha bu derken tüm ürünlerim Razer oldu zaten. RGB uyumluluğu söz konusu değil mouse Deathadder V3 kulaklık Blackshark V2 ama bu nasıl olur?
Hocam kemove k68 tasaramını beğendiyseniz çok donanımlı klavyedir. Pre-lubed gateron g pro switch mi desen, 3 modlu mu desen, kaliteli pcb mi desen sayamam. Alabilirsiniz. Razer'in o modelinde yeşil switch var ve aşırı sesli. Baş ağrıtacak düzeyde. Razer mor switch için de aynısı geçerli.

Hocam Kemove K68 tasaramını beğendiyseniz çok donanımlı klavyedir. Pre-lubed Gateron G PRO Switch mi desen, 3 modlu mu desen, kaliteli PCB mi desen sayamam. Alabilirsiniz. Razer'in o modelinde yeşil Switch var ve aşırı sesli. Baş ağrıtacak düzeyde. Razer mor Switch için de aynısı geçerli.

Razer modeli evet hocam çok sesli ama şu bu bir daha uğraşmayayım diye düşünerek aklıma geldi. Bu diğer klavyede silver olanı çok hoşuma gitmişti. Red Switch'in parlak versiyonu gibi sesi var. O zaman bunu alayım ben. İnşallah bu da aynı şekilde sorunlar çıkmaz, olmadı babamla bir kez görüşeyim ona göre karar vereyim. Bir de hocam Kemove'un da aynı şekilde yazılımı var değil mi?

Son düzenleme:
Razer modeli evet hocam çok sesli ama şu bu bir daha uğraşmayayım diye düşünerek aklıma geldi. Bu diğer klavyede silver olanı çok hoşuma gitmişti. Red Switch'in parlak versiyonu gibi sesi var. O zaman bunu alayım ben. İnşallah bu da aynı şekilde sorunlar çıkmaz, olmadı babamla bir kez görüşeyim ona göre karar vereyim. Bir de hocam Kemove'un da aynı şekilde yazılımı var değil mi?
Var hocam. Kemove zaten 2-3 alt markanın sahibi. Alırsanız pişman etmez. Ben atarım driverı siz bulamazsanız.

@Güllaç hocam konuyu hortlatıyorum, tekrar kusura bakmayın lütfen. Ağustos sonuna doğru K68'i alacaktım ama şuan Corsair K65 MINI 1500TL'ye düştü. ikisi arasından hangisini almak daha mantıklı? Başka ihtiyaçlarımdan ötürü ay sonu alacaktım ama eğer aşırı değerse bunu alayım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı