RPCS3 emülatörüne Türkçe yama yapılır mı?

Kaynayankazan

Hectopat
Uncharted 4 çıkmadan Uncharted üçlemesini bitirmek işiyorum. O yüzden emülatör hakkında birkaç sorum var. Yardımcı olursanız sevinirim.

1) Hp Pavilion 15-Dk2055nt 11. Nesil Core i7 11370H-16Gb-512Ssd-15.6"-Rtx3050Ti-W11 fiyatı, teknik özellikleri, modelleri,Hp Pavilion 15-Dk2055nt 11. Nesil Core i7 11370H-16Gb-512Ssd-15.6"-Rtx3050Ti-W11 en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Bu bilgisayar emülatörü rahat çalıştırır mi? Oyunlara TR yama yapabilir miyim? Klavye mouse ile oynanabilir mi?

Uncharted 4 çıkmadan Uncharted üçlemesini bitirmek işiyorum. O yüzden emülatör hakkında birkaç sorum var. Yardımcı olursanız sevinirim.

1) Hp Pavilion 15-Dk2055nt 11. Nesil Core i7 11370H-16Gb-512Ssd-15.6"-Rtx3050Ti-W11 fiyatı, teknik özellikleri, modelleri,Hp Pavilion 15-Dk2055nt 11. Nesil Core i7 11370H-16Gb-512Ssd-15.6"-Rtx3050Ti-W11 en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Bu bilgisayar emülatörü rahat çalıştırır mi? Oyunlara TR yama yapabilir miyim? Klavye mouse ile oynanabilir mi?
Hocam Uncharted 4 çıkdı zaten ama emülatörü bu pc kaldırır güzelce oynatır

Uncharted oyunları ingame görünüyor yani oynanabilir ama düzgün çalışmıyor/çok güçlü sistem istiyor anlamına geliyor. Attığın bilgisayar büyük ihtimalle oyunları akıcı oynamana yarayacak kadar güçlü ama denemen lazım. PS2 emülatöründe yazıları Japonca olan oyunu İngilizce yapmayı başarmıştım büyük ihtimalle RPCS3'de de oluyordur ama Türkçe yama bulmanın hiç kolay olduğunu sanmıyorum onun yerine PS Now hesabı satın alıp oynayabilirsin ben bu şekilde Uncharted 3'ü 3 saat kadar oynamıştım grafikler çamur gibiydi ama eğlenmeyi başarmıştım ve son olarak klavye mouse ile oynayabilirsin.

Uncharted oyunları ingame görünüyor yani oynanabilir ama düzgün çalışmıyor/çok güçlü sistem istiyor anlamına geliyor. Attığın bilgisayar büyük ihtimalle oyunları akıcı oynamana yarayacak kadar güçlü ama denemen lazım. PS2 emülatöründe yazıları Japonca olan oyunu İngilizce yapmayı başarmıştım büyük ihtimalle RPCS3'de de oluyordur ama Türkçe yama bulmanın hiç kolay olduğunu sanmıyorum onun yerine PS Now hesabı satın alıp oynayabilirsin ben bu şekilde Uncharted 3'ü 3 saat kadar oynamıştım grafikler çamur gibiydi ama eğlenmeyi başarmıştım ve son olarak klavye mouse ile oynayabilirsin.
Hocam bu ps Now servisinde bütün Uncharted oyunları var mı? Birde ps now klavye mouse destekliyor mu?

RPCS3 normalde çok çekirdekli işlemci istiyor, sizinki 4 çekirdek olduğu için yetersiz kalabilir. Ancak AVX-512 desteğiniz var, bu belki yardımcı olabilir.

Hocam bu PS Now servisinde bütün Uncharted oyunları var mı? Bir de PS Now klavye mouse destekliyor mu?

Kol bağlamanız lazım, ve evet var.

RPCS3 normalde çok çekirdekli işlemci istiyor, sizinki 4 çekirdek olduğu için yetersiz kalabilir. Ancak AVX-512 desteğiniz var, bu belki yardımcı olabilir.

Kol bağlamanız lazım, ve evet var.
Hocam ben 1. oyunu vimm.net diye bir siteden indirdim. 2. Ve 3. oyunları da indirmek istiyorum. Ancak 3. oyunun sadece ABD bölgesi için olanı var. ABD olduğu için tr dik desteği yok. Avrupa bölgesi için olan bir iso dosyası biliyor musunuz?

Hocam ben 1. oyunu vimm.net diye bir siteden indirdim. 2. Ve 3. oyunları da indirmek istiyorum. Ancak 3. oyunun sadece ABD bölgesi için olanı var. ABD olduğu için TR dik desteği yok. Avrupa bölgesi için olan bir ISO dosyası biliyor musunuz?

Biliyorum hocam ama paylaşmam korsana giriyor sanırım:/

Ben emülatör sayesinde ilk oyunun sonlarına geldim ancak oyun beklentilerimin biraz altında kaldı. Yıllardır adını duyduğum oyun bu mu dedim? Oyunun kötü olduğunu düşünmüyorum ancak bana biraz fazla abartılmış gibi geldi. Öncelikle karakterler gerçekten sempatik olmuş ancak kendilerini pek önemsetmiyorlar. Ana hikaye zaten iyi değil. Aksiyon içinse bir şey diyemem ben enülatör ile klavye mouse ile oynadım o yüzden nişan almak filan zordu. Grafikler zaten emülatör yüzünden çamur gibi. Yavaş yavaş Uncharted serisinin Balon olduğunu düşünmeye başladım. Diğer oyunları oynayınca tam karar veririm.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı