RPG Oyun Önerisi

Alp Çiçek

Kilopat
Katılım
8 Ocak 2017
Mesajlar
2.110
Makaleler
3
Çözümler
2
Arkadaşlarımla oynayabilecek RPG oyun arıyorum. Grafiklerin güzel olması benim için önemli. The Elder Scrolls Online düşünüyorum şu an.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Tabii ki Skyrim :D . Eğer oynamadıysanız. Oynadıysanız da 2 liracık fiyatı olan Hero Siege. Arkadaşlarınızla birlikte pixel dungeon tarzı bir oyun. Görünüşüne aldanmayın fena halde bağımlılık yapar.
 
Skyrim indirimde 7.5 TL oluyormuş onu alacağım. Onun dışında online öneriniz var mı? Hero Siege 1.65'ti aldım direkt. Oynarım bir ara.
 
ESO güzeldir ancak DLC'ler çok pahalı. Para yatırmadan da oynarsın tabii ki oyunun kendisi gayet uzun zaten ama asıl zevki DLC mekanlarda çıkıyor. Ayrıca skyrim oynamadıysan önce onu oyna kesinlikle.
 
Left 4 Dead tarzında Vermintide 2 var, arkadaşlarla ciddi uzun süre oynadık. ESO gibi bir MMORPG değil, tür çok farklı ama fantastik olduğu için aklıma geldi. Değişik bir tecrübe olabilir. Ne düşünüyorsun?
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı