RS200 vs NK250

Sene olacak 2025 artık motosikleti top Speed mevzusuna göre kıyaslamaktan vazgeçin.

Nerede gördün öyle bir şey yazdığımı.

Ayrıca arkadaş doğru söylemiş gerçek bir supersport makine 4 silindir minimum 600CC 100 küsur beygirdir 250CC 30 küsur makineye veya 200CC 25 beygir motor sadece görünüş bakımından racingtir.

Tamam şimdi Yamaha'yı arıyorum yeni kategori açacaklar. R25 cup da iptal edildi.

Forumda her motor konusunda bir şekilde muhalefet etmeyi başarıyorsun bravo.

R25 denen motosikleti arşa çıkarmaya gerek yok. 250CC bir motosiklet kendi sınıfında iyi olabilir gösterge de yazan verilerde önemli değil. GPS üzerinde test edildiği zaman 170 kilometre saat azami süratidir ki zaten 250CC motosiklet içinde yeter de artar. Sene olacak 2025 artık motosikleti top Speed mevzusuna göre kıyaslamaktan vazgeçin. Bir motosikletin gücü hızla kıyaslanmaz o hıza ne kadar sürede çıkacak ara hızlanma nasıl 4. viteste 60 la giderken gaz açınca nasıl tepki verecek araç sollarken ne yapacak veya 6. viteste otoyolda 90 100 le giderken bayılacak mı kıyas konuları budur. Ayrıca arkadaş doğru söylemiş gerçek bir supersport makine 4 silindir minimum 600CC 100 küsur beygirdir 250CC 30 küsur makineye veya 200CC 25 beygir motor sadece görünüş bakımından racingtir. Bu Ferrari'nin motorunu söküp Tofaş motoru koymaya benzer istediği kadar şekil şemal on numara olsun. R25 de defalarca kullandım daha büyük daha küçük birçok motosiklet deneyimledim. Ve bende saçma buluyorum sırf şekil şemal uğruna o sınıfta o tip motosiklet almaya değmez çünkü bir grenaj parası motorun 4'te 1'i olası kazada vs. sahibinin cebini çok ağrıtır.

Yazmaya üşemiştim anlatmak istediğim buydu motorun kitlesi diyelim biz iki arkadaşa selam olsun :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı