RS2'de MS hesabında parola sorulmasını kaldırma

smiLonly

Megapat
Makaleler
4
Kusura bakma ilçe tarım müdürlüğünün bilgisayarlarıyla uğraşıyordum 1/2 gündür ondan cevap yazamadım.

Killer Driver Suite
Killer Control Center 64-bit olanı indir.

Realtek
64bits Vista, Windows7, Windows8, Windows8.1, Windows10 Driver only (Executable file) olanı indir.

https://download01.logi.com/web/ftp/pub/techsupport/joystick/lgs510_x64.exe
Bunu indir.

https://steelseries.com/engine/latest/windows
Bunu indir.
Murat hocam bilgisayara temiz kurulum yaptım. Bilgisayar açılırken yine parola istiyor. Outlook şifremi istiyor. Bunu nasıl kaldırabilirim ? Hiç şifre sormadan açılsın.

Eğer marketi kullanmak istemiyorsan yerel hesap açman gerekiyordu.
Eğer marketi kullanmak isteyip parola sormasın diyorsan;
Başlat çalıştır'a netplwiz yazıp enter'a bas. Kullanıcılar kısmında olan 1 tik var, kullanıcı bu bilgisayarı kullanmak için parola girmelidir tikini kaldır ve uygula. Otomatik oturum aç gelecek orada şifreni gir iki kısma da ve tamam tıkla.
Bundan sonra güç seçeneklerine gir her profile girip uyanırken parola iste kısmına girip devre dışı yap her profile buan da tamkam dediğinde işlem bitmiş olacak bir yeniden başlatırsın kontrol edersin.

Eğer marketi kullanmak istemiyorsan yerel hesap açman gerekiyordu.
Eğer marketi kullanmak isteyip parola sormasın diyorsan;
Başlat çalıştır'a netplwiz yazıp enter'a bas. Kullanıcılar kısmında olan 1 tik var, kullanıcı bu bilgisayarı kullanmak için parola girmelidir tikini kaldır ve uygula. Otomatik oturum aç gelecek orada şifreni gir iki kısma da ve tamam tıkla.
Bundan sonra güç seçeneklerine gir her profile girip uyanırken parola iste kısmına girip devre dışı yap her profile buan da tamkam dediğinde işlem bitmiş olacak bir yeniden başlatırsın kontrol edersin.
Bu dediğiniz yöntem hoşuma gitti. Bende uyguladım ama güç seçeneklerinde dediğiniz tiki bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim. TeamViewer verebilirim.

Bu söylediğim aslında gerekli değil ancak uyku moduna kendiniz veya sistem alırsa şifre isteyecektir o yüzden bunu yapmanız gerekir. Uyku moduna almam veya orada sorsun derseniz bunları yapmanıza gerek yok. Yukarıda söylediğim güç seçenekleri kısmından önceki işlemi yapmanız yeterlidir.

RS2'de değişmiş gözüküyor. Ayarlardan Hesaplar/Oturum açma seçeneklerine girip, ilk seçenekte bilgisayar uyandığında seçilidir onu değiştirin bu kadar.
Bunu yapamaz veya alternatif isterseniz;
Başlat çalıştır'a gpedit.msc yazıp, Bilgisayar yapılandırması/Yönetim şablonları/Sistem/Güç yönetimi/Uyku ayarları kısmına gelelim.
Bilgisayar uyandığında parola iste olan iki seçenek var onlara çift tıklayıp devre dışı yapıp tamam dediğinizde uykudan sonra da parola isteyemeyecektir.

Son düzenleme:
@Murat5038 Belirtmem gereken bir ayrıntı daha var. "gpedit.msc" yani "Yerel Grup İlkesi Düzenleyici" Windows 10 Home'da yok.
Onu herkes biliyor zaten. Win 7'den itibaren Basic/Home gibi ürünlerde Windows bazı özellikleri yoktur.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı