RTE: ABD'nin elektronik ürünlerine boykot uygulayacağız

Pardus linux var kullanabilirsin.
Evet, Pardus var. Fakat Linux tabanlı olmayandan bahsediyorum. Ayrıca Pardus'u kullandım. Ubuntu'daki performansı alamadım. Linux işlerinden pek anlamıyorum. Belki de sorun benim cihazımdadır.
Xbox dahil zam gelicekler listesine.

Bunu destekleyen oyun var mı?
Oyundan da vazgeçtim artık, benim bilgisayarımda düzgün çalışmadı. Ayrıca Pardus'un geliştirilmesi durduruldu diye biliyorum.

Evet, Pardus var. Fakat Linux tabanlı olmayandan bahsediyorum. Ayrıca Pardus'u kullandım. Ubuntu'daki performansı alamadım. Linux işlerinden pek anlamıyorum. Belki de sorun benim cihazımdadır.

Oyundan da vazgeçtim artık, benim bilgisayarımda düzgün çalışmadı. Ayrıca Pardus'un geliştirilmesi durduruldu diye biliyorum.
Bilgisayar için para biriktirdim, babamda 3k eklicekti 1080 almayı planlıyordum ama iptal ettim şimdilik.

Linux tabalı işletim sistemi çıkartma sebebimiz linux açık kaynak kodlu bi işletim sistemi sen bile kendi işletim sistemini yapabilirsin gerekli bilgileri öğrendiginde Windows patentli olduğu için Windows benzeri sistem yapamayiz

Technopat Haberler

Geri
Yukarı