RTE: ABD'nin elektronik ürünlerine boykot uygulayacağız

Sıfır ürün almazsınız olur biter. Ülkedeki tüm ABD menşeili cihazlar toplatılacak veya kullananlara ceza yazılacak denmiyor. Bu kadar büyütecek bir durum olduğunu sanmıyorum. Size gidip direk Vestel alın denmiyor "Samsung" vs de tercih edilebilir. Savaşlar artık silahlarla olmuyor bu şekildede bir ülkeyi birbirine düşürebiliyorlar. Önemli olan birlik beraberliktir.

Intel, AMD... Eeee geriye ne kaldı ? Bilgisayarları kaldırıp çöpe mi atalım yani ? Yerli işletim sistemi geliştirin, onu kullanalım. Bilgisayarları Free-DOS'a mı çevirelim yoksa ?
Bence de yerli üretime geçilmeli zaten Başkan da onu söyledi ama Turkcell Yanii diye bir arama motoru üretti yerden yere vurdular halbuki kullanıp geri bildirimlerde bulunulsa gelişimde faydalı olunurdu Yandex şuan ne halde görüyorsunuz oda cromia tabanlı diye biliyorum yanlış olabilir ama önemli değil şuan ki durumu önemli.

Ayrıca Vestel mevzusu da öyle bakın bugün Xiaomi Inc. de telefonlarında bütün parçalarını kendi üretmiyor ama şirket çok hızlı bir şekilde büyüyor 2010 da kuruldu şuan tornavida bile üretiyor. Vatandaş olarak karşı çıkmak yerine biraz bilinçlenip desteklemek lazım insanlar bir şey yapmaya çalıştıkça devamlı kötülüyoruz daha iyisi var diyoruz. Ama kötüden başlamadan nasıl iyiye geçeksiniz Apple şuan bir çok ülkenin gelirden daha fazla kazanca sahip Vestel tabi ki onun kadar üretim yapamaz ama desteklenir ise olur diye düşünüyorum.
Sıfır ürün almazsınız olur biter. Ülkedeki tüm ABD menşeili cihazlar toplatılacak veya kullananlara ceza yazılacak denmiyor. Bu kadar büyütecek bir durum olduğunu sanmıyorum. Size gidip direk Vestel alın denmiyor "Samsung" vs de tercih edilebilir.
Aynen adı üstünde boykot bu, kamu kurumlarından başlanır zaten özel sektör ne yapar bilmem. Vatandaş için fark etmez sadece bu bir milli mesele o yüzden bilinçli davranmamız lazım karıncanın ateşe su götürmesi misali.

[emoji4]
IMG_20180815_105923.jpeg

@Atlantis1. arkadaşa ben de katılıyorum her ne kadar şu anki hükümet bir şey beceremese de şu an milletçe bir duruş sergilememiz gerek, yoksa gerçek anlamda batıp Amerikan sömürgesi olup gideceğiz.
Nedense ülkeyi hep vatandaş topluyor. Daha önce de olduğu gibi. Hükümet ülkeyi her zaman batırsın çukura soksun sonra "ameriganın oyunları bunlar gelmeyin bıla bıla bıla." "ameriga ürünleri kullanmayın, yerli ürünleri kullanın.". İnsan sormaz mı şimdiye kadar neden yerli mal üretmediniz?
Biliyorum teknoloji üretmek kolay değil ama hiç mi yapana da destek olunmaz. Tüm yatırımcıları dışarı kaçırdınız. Projeleri desteklemediniz yurt dışına kaçırdınız yine bize ambargo uygulayan Amerika havada kaptı. Bunu niye görmezden geldiniz yine şimdi vatandaşı sömürüyonuz. Ben bunu 14 yaşında bir çocuk olarak anlıyorum. Her sene aynı adamı seçip her sene sefillik çekip yine aynı kişiyi seçenler neden anlamıyor? Acaba büyü falan mı yapıldı?
İçimi döktüm umarım çok abartmamışdır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı