RTE: Türkiye yüzyılı başlamıştır

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eren Bülbül kimdir neden öldü? Eren Bülbül kaç yaşındaydı ne ...
İşte CHP'nin HDP/KK ile olan kirli ittifakı - Son Dakika Haberler


1685319813392.png
 
“Kadınların sahiplendirilmesini” isteyenlere tepki gösterilmesin mi? Böyle bir düşünce varsa başka ne yapılacak? Başta böyle bir düşünce olmasaydı gündemde de olmazdı.

Sadece saygılı bir şekilde cevap verdim. Gerçekler ağır olabilir. Pasaport almayı düşünmeden yurt dışından kaçak telefon almayı düşünmek gerçekten ilginç. :)

Asıl soruyu atlayalım, başka konuya geçelim. Tabii ki. Neden olmasın? Türk vatandaşını nereden kovuyorsunuz? Bahçeniz mi burası? Ayrımcılıkta ayrı bir seviyeye ulaşmışsınız. İlla gitmek istiyorsanız arabanıza binip gidebilirsiniz. Arabanız yoksa alırken bir dünya vergi ödemeniz gerekeceğini hatırlatayım.

Sorularınıza zaten vaktinde cevap verilmişti. Dinlemeyince anlaşılmıyor. :)
Hocam, şu konu sahibini banlasanız artık. Her siyasi konuda aynı yazıları yazıyor boş boş. Boşa küfür ettiriyor kendine bir şeye yaradığı yok. Bariz troll.
 
Hocam, şu konu sahibini banlasanız artık. Her siyasi konuda aynı yazıları yazıyor boş boş. Boşa küfür ettiriyor kendine, bir şeye yaradığı yok. Bariz troll.
Merhaba,

Herkes fikrini belirtmekte özgürdür fakat amacı farklı olan kişileri rapor edebilirsiniz. Gerekli inceleme yapılacaktır.

Konu sahibi için gerekli inceleme yapılmıştır.

Sağlıklı günler dileriz.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı