RTX 2050'li laptop alınır mı?

Yanlış biliyorsun hocam. 4050 ve 4060 ortalama oyuncular için ideal kartlar. DLSS 3 ile de 20xx ve 30xx serisi kartlardan çok daha yüksek FPS'ler alacaksın. Senin bahsettiğin lüks kartlar 4080 ve 4090 olanlar. 4070 bile ortalama bir kart. Senin bütçen 28 bine çıkıyorsa 4060 LOQ, 25 bine çıkıyorsa 4050 LOQ ikisine de yetmiyorsa benim attığım laptopu al. Zaten yarın indirimi bitiyor. Amazon'da Prime indirimleri olduğu için 27 küsurlerden 21k ya düştü bugün. Yarın bitiyor.
Laptopların fiyatı ucuzlamış sanki, eskiden bu kadar kolay RTX'li laptop alınamıyordu.

Yanlış biliyorsun hocam. 4050 ve 4060 ortalama oyuncular için ideal kartlar. DLSS 3 ile de 20xx ve 30xx serisi kartlardan çok daha yüksek FPS'ler alacaksın. Senin bahsettiğin lüks kartlar 4080 ve 4090 olanlar. 4070 bile ortalama bir kart. Senin bütçen 28 bine çıkıyorsa 4060 LOQ, 25 bine çıkıyorsa 4050 LOQ ikisine de yetmiyorsa benim attığım laptopu al. Zaten yarın indirimi bitiyor. Amazon'da Prime indirimleri olduğu için 27 küsurlerden 21k ya düştü bugün. Yarın bitiyor.
Teşekkürler bizimkileri ikna edip 4050 almaya calisicam

Laptopların fiyatı ucuzlamış sanki, eskiden bu kadar kolay RTX'li laptop alınamıyordu.

Haklısın hocam ben hayatımda ilk defa görmediğim laptop fiyatlarını bu 2 ayda gördüm. Böylede devam edecektir. Mağazaların stokları dolu ama alan kişi sayısı az. Mecburen fiyat kırmak zorundalar. Stokları boşaltmaları lazım. 5000 serisi yeni laptopların gelmesine az kaldı.

Teşekkürler bizimkileri ikna edip 4050 almaya çalışacağım.

Dediğim gibi bu Amazon Prime kampanyaları 16-22 Temmuz arasında geçerli, yarın bitiyor. Alacaksan ilk ay zaten ücretsiz üyelik hakkın var. Amazon Prime üyeliği alacaksın. Siparişten sonra istersen iptal edebilirsin.

Alınmaz hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı