RTX 2060 - A520 sisteme Ryzen 5 5500 alınır mı?

TSM_KARAM

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: i9 9900k Ram:Kingston DDR5 128GB(4x32GB) 5200MHz CL40 EkranKartı:
PNY NVIDIA QUADRO RTX 6000 24GB GDDR6 384BİT (VCQRTX6000-P arçelik kasa
Merhaba arkadaşlar, yakında bilgisayar toplayacağım, ekran kartı ve sıvı soğutmayı aldım, sıvı soğutma Dark Flash Twister DX 360 v2, ekran kartı ASUS Phoenix 2060 6 GB; sizlere sorum A520 anakart ile Ryzen 5 5500 alınır mı? Arıza çıkartır mı?

Merhaba arkadaşlar, yakında bilgisayar toplayacağım, ekran kartı ve sıvı soğutmayı aldım, sıvı soğutma Dark flash twister DX 360 v2, ekran kartı ASUS Phoenix 2060 6 GB; sizlere sorum A520 anakart ile Ryzen 5 5500 alınır mı? Arıza çıkartır mı?

Alınır fakat 5600 yapsanız performansınız çok daha fazla artar.

Yeni fark ettim birçok kule tipi soğutucu çoğu işlemciyi rahat soğutuyor bir de 240mm bile değil sanki 19 14900k soğutuyor gibi 360mm almışsınız iade edin bayağı boşa masraf sizin için.

360 mm sıvı soğutma ne amaçla alındı? Ryzen 5500 stok soğutucu ile bile kullanılabilen bir işlemci, hadi 5600 aldınız diyelim 700 TL'ye oda soğutulur.

Hepsini geçtim, o marka sıvı soğutma niye alındı?

Hocam cevabınız için teşekkürler ben 5500 ile kalmayı planlamiyordum PUBG Steam oynamak istiyorum o yuzden gelecekte işlemciyi yükseldiğimde ve bütçeye uygun geldiği için satın aldım.

Yeni fark ettim birçok kule tipi soğutucu çoğu işlemciyi rahat soğutuyor bir de 240mm bile değil sanki 19 14900k soğutuyor gibi 360mm almışsınız iade edin bayağı boşa masraf sizin için.

Hocam uyguna geldi yurt dışı ürün olduğu için yaklaşık 1900 TL verdim.

Alınır fakat 5600 yapsanız performansınız çok daha fazla artar.

Bütçeden bir problemim yok ben sadece PUBG Steam ve aseton çorba oynamak istiyorum 5600 daha iyisi onu alayım.

Sormadan kafasına göre almış sanırım geçmiş artık yapacak bir şey yok.

Hocam cevabınız için teşekkürler ben bu kararı tek başıma almadım bilgisayarciya sordum oradaki adam dedi ısınan bir islemci hem ilerleyen zamanda islemci yükseltirsen faydası olur dedi.

Bütçeden bir problemim yok ben sadece PUBG Steam ve aseton çorba oynamak istiyorum 5600 daha iyisi onu alayım.

Eğer bütçe sorunun yoksa R5 7500F al hem sıvı soğutmanın bir anlamı olur.(Ek olarak Assetto Corsayı isterseniz beraber oynayalım.)

Hocam cevabınız için teşekkürler ben 5500 ile kalmayı planlamiyordum PUBG Steam oynamak istiyorum o yuzden gelecekte işlemciyi yükseldiğimde ve bütçeye uygun geldiği için satın aldım.

Hocam uyguna geldi yurt dışı ürün olduğu için yaklaşık 1900 TL verdim.

Hocam cevabınız için teşekkürler ben bu kararı tek başıma almadım bilgisayarciya sordum oradaki adam dedi ısınan bir islemci hem ilerleyen zamanda islemci yükseltirsen faydası olur dedi.

Doğru demiş yükseltme konusundada bilemiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı