"NVIDIA kusursuzdur, AMD çöptür"
Performans olarak RX 5700XT ama sıkıntılı yazılımı ve abuk subuk sorunlarıyla çekilmez bir hal alıyor. AMD tarafında ekran kartları hala tam oturmadı ne yazık ki. 10-15 FPS az alayım ama kafam rahat olsun, herhangi bir sorun yaşa mıyım diyorsan bence RTX 2060 tercih et. Bu dediğimden "NVIDIA kusursuzdur, AMD çöptür" anlamını çıkartıp burada tartışma çıkartmaya çalışacak olan fanboylar, az ötede oynayın.
ROG 2060 Advanced yerine en azından 2060 Super bakın derim ben hem kafa rahat olur hem de performans farkı daha az olur.
Özellikle belirttim işte. Tartışma çıkartmaya yer arıyorlar resmen.AMD fanları bu mesajı böyle görüyordur eminim.
Advanced Edition bir model ismi hocam. 2060S ise 2060'ın bir model üstü. 2060 ile 2070 arasında bir performansı var. Mesela ben GTX 1660S kullanıyorum, performansı GTX 1660 ile 1660Ti arasında. Ama Advanced Edition sanırsam ROG STRIX'in OC'lu modeliydi.Olabilir ama 2060S ile Advanced Edition arasındaki farklar nelerdir?
Özellikle belirttim işte. Tartışma çıkartmaya yer arıyorlar resmen.
Advanced Edition bir model ismi hocam. 2060S ise 2060'ın bir model üstü. 2060 ile 2070 arasında bir performansı var. Mesela ben GTX 1660S kullanıyorum, performansı GTX 1660 ile 1660 Ti arasında. Ama Advanced Edition sanırsam ROG STRIX'in OC'lu modeliydi.
OC'suz Advanced, OC olanlar zaten OC edition.Advanced Edition sanırsam ROG STRIX'in OC'lu modeliydi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.