RTX 2060 BF V düşük FPS

İşletim sistemi
Windows 10

Tunahan23

Kilopat
Yer
İstanbul
4790 K, 16 GB RAM sistemimde BFV oynarken bazen rahatlıkla 140 FPS civarı alırken bazen 80 90 FPS'lere düşüyorum ve akıcılık bozuluyor. RTX 2060 için en performanslı sistem ayarlarını paylaşabilir misiniz?

İşlemciden kaynaklı sanırsam, BF gibi bir oyun işlemciye çok ihtiyaç duyuyor.

Doğru hocam fakat geçenlerde bir arkadaşın verdiği ayarlarla stabil 110FPS+ alabiliyordum. İşlemci yükünden ziyade bazı ayarlarla da bir şeyler yapılabiliyor ama ekranı tvye bağlayıp geri monitöre takınca ayarlar kendiliğinden gitti. Monitör de 144Hz olduğu için 60 70 FPS civarı bana donuk geliyor artık. Amacım görüntü çok güzel olsun vs değil sadece yüksek FPS ve stabil FSP arayışındayım.

Sıcaklıklarınızda herhangi bir problem yoksa; sorun büyük ihtimal işlemci kaynaklı. 2060 ve daha üst bir kart için bu oyunda en azından 9600K, R5 3600, i7 8700K gibi işlemcilerin kullanılması çok daha sağlıklı.

Sıcaklıklarda bir sorun yok acaba işlemcimi delid edip 4.8 GHz'lere çıkartsam sorun çözülür mü? Aklımda bu soru var ufak zararla günü kurtarmak daha mantıklı gibi.
Bu konuyu açtığım zamanda böyle ağır bir sorun vardı fakat şu anda yok. Güncelleme ile birşeyler mi oldu bilemem ama acayip gerçekten. FPS de yükseldi. :D
Sıcaklıklarda bir sorun yok acaba işlemcimi delid edip 4.8 GHz'lere çıkartsam sorun çözülür mü? Aklımda bu soru var ufak zararla günü kurtarmak daha mantıklı gibi.

Bu konuyu açtığım zamanda böyle ağır bir sorun vardı fakat şu anda yok. Güncelleme ile birşeyler mi oldu bilemem ama acayip gerçekten. FPS de yükseldi. :D

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı