RTX 2060 Coil Whine sorunu

sekect

Kilopat
Arkadaşlar ekran kartım oyuna girdiğim zaman değişik sesler çıkartıyor. Bu durum da CW göstergesi sanırsam. Kartı alalı 1 hafta oldu. ASUS RTX 2060 Strix modeli. CW ile ilgili bir sürü şikayet var servislerde. ASUS'un servisi nasıldır ? Kartı yollasam bir sorun yok deyip geri mi gönderirler ?

Nereden aldın kartı eğer internet üzerinden aldıysan canlı destek varsa bir sor Vatan Bilgisayar gibi bir yerse kartı alıp gidebilirsin.
Vatanbilgisayar'dan aldım. Oraya götürdüğümde biz bir test edelim dediler. 1-2 saat oyun oynayarak test etmişler fakat bir sorun olmadığını söylediler. Eve geldiğimde ise bariz bir şekilde belli oluyor ses.

Ekran kartının çalışma şeklini videoya kaydet. Sonra yandex disk üzerine kaydet ve link olarak konu üzerine paylaş.

Video çekerken 30 santimetreden fazla yaklaştırma.
Video çekerken sana tavsiyem video alacağın cihazı sabitle. Video çekerken oyun oynamalarında Alt+Tap yap. 30 Saniye oyunda bırak 10 saniye simge durumuna düşür. Bunu video çekerken 3 veya 4 kere yap sonra videoyu bitir.

Asus SMS Infocomm Teknoloji Servis merkezine götürebilirsin ben Asus ürünlerini sorun olduğunda buraya bırakıyorum.
Adresi : Altınşehir Mahallesi, Alemdağ Cd. 704/B, 34775 Ümraniye/İstanbul

Merhaba bende rtx 2060 rog strix aldım 2 haftadır kullanıyorum dünden beri ekran kartım oyunlarda veya yüke soktuğumda aynı ses çıkıyor cw sanırım ne yaptınız gönderdinizmi kartı servise?

Asus GPU Tweak II ile fanın hızını arttırmış olabilir misin?
Hayır hocam fanlar gayet stabil ve Tweak programını yüklemedim bile.
Merhaba bende rtx 2060 rog strix aldım 2 haftadır kullanıyorum dünden beri ekran kartım oyunlarda veya yüke soktuğumda aynı ses çıkıyor cw sanırım ne yaptınız gönderdinizmi kartı servise?
Hocam geçen hafta pazar günü Vatanbilgisayara teslim ettim ve ayın 27 sinde servise ulaşmış. Şuan yetkili servis kontrolünde yazıyor. Bu hafta içi kesin belli olur, bakalım beklemedeyim.

Hayır hocam fanlar gayet stabil ve Tweak programını yüklemedim bile.
Hocam geçen hafta pazar günü Vatanbilgisayara teslim ettim ve ayın 27 sinde servise ulaşmış. Şuan yetkili servis kontrolünde yazıyor. Bu hafta içi kesin belli olur, bakalım beklemedeyim.
Masaüstünde fln yapıyomuydu sesi sizde sadece oyunlarda flnmı yapıyodu
Oyuna girince başlıyo ötmeye bende alt tab yapıyorum masaüstüne dönünce ses yok

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı