RTX 2060 Çok Fazla Ses Yapıyor

Caesar Edit

Megapat
Katılım
23 Temmuz 2015
Mesajlar
361
Makaleler
1
Çözümler
1
Yer
Trabzon
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Avrasya Üniversitesi Öğrenci
Daha alalı 1 hafta oldu. Bugün sabah 43 derecelerdeyken yani sabit Chrome'da dolaşırken "zırıltı" ya benzer ses yapmaya başladı kasa. Hemen açtım bir baktım ekran kartımdan geliyor. Videoda gördüğünüz gibi ekran kartını elimle azıcık bastırınca ses kesiliyor.

Not: Her zaman yapmıyor sesi (ısınıp ısınmamasıyla da alakası yok). Sesi ortalama 2 saatte bir falan yaptı.

Video bu:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.


İncehesap.com'a toplattım kasayı onlara da mail attım ama bir de size sorayım sizce neden böyle yapıyor kart?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Coil whine gibi bir ses. Sanırım bir noktasında arıza vardır. Tamir ederle ya da değiştirirler ama tamirlik bir durum varsa değişmezler.
 
Coil Whine değil bence daha çok plaka düzgün oturmamış fanlar döndüğünde oturmamış plaka oynuyor gibi. Fanları tamamen durdurduğunda ses çıkıyor mu?
 
Coil Whine değil bence daha çok plaka düzgün oturmamış fanlar döndüğünde oturmamış plaka oynuyor gibi. Fanları tamamen durdurduğunda ses çıkıyor mu?


Hocam onu test edecektim ama firma direkt kartı bize yollayın dediler onlar sorun olduğunu doğruladılar video üzerinden. Onlar baksın artık her ne olursa olsun sonuçta arızalı bir kart ama dediğinizi düşünüyorum ben de plakadan bir sorun var olduğunu düşünüyorum.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00