Isınma dediğim rekabetçi girdiğimizde başlamasını beklerken ısındığımız yer.Bir ısı değerleri iyi diyorsun birde ısınma falanda oluyor diyorsun. O zaman senin ısınmadan olan bir sorun olabilir, bende ısınmada yok.
Isınma dediğim rekabetçi girdiğimizde başlamasını beklerken ısındığımız yer.Bir ısı değerleri iyi diyorsun birde ısınma falanda oluyor diyorsun. O zaman senin ısınmadan olan bir sorun olabilir, bende ısınmada yok.
Ben de bazı oyunlarda ani droplanmalar oluyordu. SSD aldığımda sorun çözüldü. Bu yüzden soruyorum.
Bilgisayarı güvenli mod ile başlatıp DDU ile eski sürümlerini kaldır. Bu sürümü yükleyip tekrar test eder misin? İşlemci termal macununu kontrol et. Grafik Sürücüsü - GeForce Game Ready Driver | NVIDIAHayır rekabetçi girdiğimde ısınma da falan da oluyor oyun SSD'ye kurulu ekran kartı driver sürümüm 442.19 ısı değerleri iyi.
Attığınız linkteki sürüm 441.66?Bilgisayarı güvenli mod ile başlatıp DDU ile eski sürümlerini kaldır. Bu sürümü yükleyip tekrar test eder misin? İşlemci termal macununu kontrol et. Grafik Sürücüsü - GeForce Game Ready Driver | NVIDIA
Evet. Kullandığın sürüm stabil olmayabilir. Bu sürümde ben hiç bir problem yaşamadım. CS:GO'da hiç bir problem yok.Attığınız linkteki sürüm 441.66?
Şuan siz o sürümü mü kullanıyorsunuz?Evet. Kullandığın sürüm stabil olmayabilir. Bu sürümde ben hiç bir problem yaşamadım. CS:GO'da hiç bir problem yok.
Evet. GTX 1050-Ti ile kullandığım sürüm bu. Stabil olarak problemini görmedim.Şuan siz o sürümü mü kullanıyorsunuz?
Tamamdır deneyeceğim teşekkürler.Evet. GTX 1050-Ti ile kullandığım sürüm bu. Stabil olarak problemini görmedim.
Dediği olay doğrudur bir şey diyemem. CS:GO gibi bir oyunda böyle problem mevcut değil. 4 yıldır oynuyorum bu oyunu. Sürekli güncel tutarım. Böyle bir problem ile karşılamadım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.