RTX 2060 Gaming Z mi RX 5700 XT mi?

Mert Shane D

Centipat
2060 Gaming Z modeli mi yoksa RX 570 0XT Mech GP OC versiyonu mu? "Örnek" olarak neden NVIDIA kullanmalıyız ya da niye kullanmamalıyız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Neden Nvidia kullanmalısın (aklıma gelenler):
  1. Stabil sürücüler. Saçma sapan sürücü sorunlarıyla uğraşma olasılığın çok daha düşük. Bu sorunların hayati sorunlar olması daha da düşük.
  2. Eğer yararlanacaksan, RTX ve DLSS teknolojileri. RTX voice gibi teknolojiler dahil.
  3. CUDA çekirdekleri. Render gibi işlemlerde faydası çok.
Neden AMD kullanmalısın (aklıma gelenler):
  1. Daha uygun fiyata daha çok performans.
İkisi arasından ben olsam kesinlikle RX 5700 XT'yi seçerdim. Sürücüler problemli olabilir ama her kartta stabil çalışan birkaç sürücü kesinlikle var. O kadar parayı vermişken o performans kaybını istemem. RX 5700 XT'nin rakibi en az 2060 Super olur. Şunu da bırakayım: RX 5700 XT Pulse - 3498 TL.

2060 gaming z diyecektim ama fiyatı harbi pahalıymış. 5700xt ile yaşanan sorunları tam bilmiyorum eğer çok ciddi problemlere yok açmıyorsa bence onu tercih et. Ama problem yaşamak istemiyorum kafam rahat olsun dersen 5700xt. Benim tercihim 5700xt olurdu.

2060 Super olsaydı Nvidia derdim ancak 2060 dediğiniz için 5700 XT. Bu arada Mech modeli iyi bir soğutmaya sahip değil. Gigabyte Radeon RX 5700 XT Gaming OC 8 GB öneriyorum.

2060 gaming z diyecektim ama fiyatı harbi pahalıymış. 5700xt ile yaşanan sorunları tam bilmiyorum eğer çok ciddi problemlere yok açmıyorsa bence onu tercih et. Ama problem yaşamak istemiyorum kafam rahat olsun dersen 5700xt. Benim tercihim 5700xt olurdu.
Hahaha ulan ya yanlış yazmışım. Doğrusu; ama problem yaşamak istemiyorum kafam rahat olsun dersen 2060.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı