RTX 2060 GTA 5 düşük FPS problemi

İşletim sistemi
Windows 10

Beyter

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Öncelikle sistemim;

RTX 2060
R5 2600X - 4150MHz
2x8 3000 MHz
ASUS B450 Prime Plus
144Hz

Oyun içinde sıcaklıklarda problem yok. Ekran kartı %90 kullanımın altına inmiyor. İşlemci en az %20 kullanım en fazla %40 kullanımlarda dolaşıyor.
FPS problemi neden kaynaklanıyor? Ayarları Full'e çekiyorum, çiçekli ormanlık alanlarda 40A kadar düşüyor. Normal şehirde 80.

Bütün sürücüler güncel.

Yardımlarınız için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar. Öncelikle sistemim;

RTX 2060
R5 2600X - 4150MHz
2x8 3000 MHz
ASUS B450 Prime Plus
144Hz

Oyun içinde sıcaklıklarda problem yok. Ekran kartı %90 kullanımın altına inmiyor. İşlemci en az %20 kullanım en fazla %40 kullanımlarda dolaşıyor.
FPS problemi neden kaynaklanıyor? Ayarları Full'e çekiyorum, çiçekli ormanlık alanlarda 40A kadar düşüyor. Normal şehirde 80.

Bütün sürücüler güncel.

Yardımlarınız için teşekkürler.
Grass quality ayarını low yapın, O ayar sorunlu bir ayar.

biraz düzelme oldu. Fakat şehirde durum aynı. Grafik ayarları ile alakalı oldugundan emin oldum. Grass quality gibi fix bir ayar daha olmalı.
MSAA 8x kullanıyorsanız onu, Ya da Advanced Graphics de ki "Frame scaling mode" açık ise onu kapatıp deneyebilirsiniz. MSAA +20 FPS'lik bir artış sağlayabilir.

GTA V zaten eski bir oyun, yeni kartlarla arası pek iyi değil. O dönemde çıkan üst seviye bir kart alırsanız RTX 2060 ile aldığınız FPS'den daha fazlasını alabilirsiniz. :) Ayarları en sona çekip ekran kartı kullanımını artırmaya çalışın. Hatta grafik modu v.s kurabilirsiniz.

GTA V zaten eski bir oyun, yeni kartlarla arası pek iyi değil. O dönemde çıkan üst seviye bir kart alırsanız RTX 2060 ile aldığınız FPS'den daha fazlasını alabilirsiniz. :) Ayarları en sona çekip ekran kartı kullanımını artırmaya çalışın. Hatta grafik modu v.s kurabilirsiniz.
Grafik modunu kurar isem, online kapıları kapanır bana. :(

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı