RTX 2060 hangi versiyon alınmalı?

3'ü arasında ben olsan Galax seçerdim. Diğer ikisinin soğutması pek başarılı değil. Bana sorarsan MSI Gaming serisi hariç alınmaz. (2000 serisi için söylüyorum)

Aralarından en az fark ödediğim kart Galax :D o zaman Gigabyte kartı salladım gitti, MSI ve galaxa bakacağım değerler olarak.

Aralarından en az fark ödediğim kart Galax :D o zaman Gigabyte kartı salladım gitti, MSI ve galaxa bakacağım değerler olarak.

Bakın piyasa da ikinci el çok kart var değerlendirin. Hatta daha iyi bir kart denk gelirse 2060S gibi alın.

Bakın piyasa da ikinci el çok kart var değerlendirin. Hatta daha iyi bir kart denk gelirse 2060S gibi alın.

Çevremde güzel kartlar yok uygun fiyata 2060S'leri 8kdan koyuyor deliler, MSI kart için 2000 fark veriyorum Galax için 1500 Gigabyte için 1750
Galax içinde Gigabyte gibi değerler geçerli ilginç bir şekilde galiba MSI fanboyluğum tuttu yine onu alacağım.

GP versiyonunda sıkıntı yok ama XS modeli ısınma sorunlu.
Denmiş MSI için evet galiba MSI fanboyluğum bir işe yaradı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Evet MSI kartta karar kıldım 5 sene kullanmayı hedefliyorum Max 75 derece civarı görüyor
Alırken üstüne düzgün para verip güzel kartı almak mantıklı geldi.

Çevremde güzel kartlar yok uygun fiyata 2060S'leri 8kdan koyuyor deliler, MSI kart için 2000 fark veriyorum Galax için 1500 Gigabyte için 1750
Galax içinde Gigabyte gibi değerler geçerli ilginç bir şekilde galiba MSI fanboyluğum tuttu yine onu alacağım.

GP versiyonunda sıkıntı yok ama XS modeli ısınma sorunlu.
Denmiş MSI için evet galiba MSI fanboyluğum bir işe yaradı.

Siz bilirsiniz msi için hep derim Üst sınıf kartları iyidir. Fanboyluğu sevmem. Sevsem sapphire ekran kartı kullanmazdım. 🤣

Siz bilirsiniz MSI için hep derim üst sınıf kartları iyidir. Fanboyluğu sevmem. Sevsem Sapphire ekran kartı kullanmazdım. 🤣

MSI iyidir ya (Z170 Tomahawk serisi anakartlarından nefret ediyorum) genel olarak garanti olsun müşteri hizmetleri olsun 2020 yılından beri hiç hayal kırıklığına uğratmadı.

Siz bilirsiniz MSI için hep derim üst sınıf kartları iyidir. Fanboyluğu sevmem. Sevsem Sapphire ekran kartı kullanmazdım. 🤣

Yalnız hocam o benchmarklar ne ya RX 6400 çoğu RTX karta taş çıkarıyor normalde ben 5700 XT alacaktım Ray Tracing açmak istedim ve DLSS o yüzden 2060 tercih ediyorum yoksa 5700 XT daha güçlü.

MSI iyidir ya (Z170 Tomahawk serisi anakartlarından nefret ediyorum) genel olarak garanti olsun müşteri hizmetleri olsun 2020 yılından beri hiç hayal kırıklığına uğratmadı.

Yalnız hocam o benchmarklar ne ya RX 6400 çoğu RTX karta taş çıkarıyor normalde ben 5700 XT alacaktım Ray Tracing açmak istedim ve DLSS o yüzden 2060 tercih ediyorum yoksa 5700 XT daha güçlü.

Amd alınacaksa 6 serisi bakılmalı 5 serisi her ne kadar düzeldi dense de problem çıkarabiliyor. 5700xt güzel bir kart ama kullanırken yorar.

Siz nvidia bakmaya devam edin. Artık hangisine gücünüz yetiyorsa onu alın.

AMD alınacaksa 6 serisi bakılmalı 5 serisi her ne kadar düzeldi dense de problem çıkarabiliyor. 5700XT güzel bir kart ama kullanırken yorar.

Siz NVIDIA bakmaya devam edin. Artık hangisine gücünüz yetiyorsa onu alın.

Vallaha 2 hafta haftalıkları biriktirdim üstüne biraz ekledim 2000 civarı oldu MSI kartı alacağım dediğim gibi çünkü uzun süre kullanmak istiyorum, RX 5700 ASUS TUF Edition alacaktım son anda aklıma gelmişti aratıp kartın ne kadar rezil olduğunu görmüştüm şans eseri paçayı sıyırmışım.

Galax modelini kullanıyorum. Kart boşta 55 derece %100 yükte 81 dereceyi görüyor. Galax modelini tercih edebilirsiniz.

Galax modelini kullanıyorum. Kart boşta 55 derece %100 yükte 81 dereceyi görüyor. Galax modelini tercih edebilirsiniz.

Galiba MSI Ventus GP modelini alacağım fakat o kalmamışsa Galax'ı tercih ederim teşekkür ederim yardımınız için :D

MSI Ventus modelini aldım arkadaşlar, kutulu ve satın alma belgesi var boşta 40 derece civarı yükte Max 70.

Galiba MSI Ventus GP modelini alacağım fakat o kalmamışsa Galax'ı tercih ederim teşekkür ederim yardımınız için :D

MSI Ventus modelini aldım arkadaşlar, kutulu ve satın alma belgesi var boşta 40 derece civarı yükte Max 70.

2 saat civarı oyun oynadım ve söyleyebilirimki gayet iyi bir seçim oldu 70 72 üstüne çıkmıyor derece undervolt yaparsam 60 civarına düşebilir ya da fanları %80 çalıştırırsam.

Son düzenleme:

2 saat civarı oyun oynadım ve söyleyebilirimki gayet iyi bir seçim oldu 70 72 üstüne çıkmıyor derece undervolt yaparsam 60 civarına düşebilir ya da fanları %80 çalıştırırsam.

Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı