RTX 2060-i5 10400F sistem Valorant performansı ne olmalıdır?

Tamamdır hocam bekliyorum.
Üstat ben uyuyakalmışım. Şimdi uyandım.
Akşam/gece CS:GO oynamadım yani.
Ama gerek de kalmamıştı. Bu konuyu açtıktan 1-2 saat sonra Valorant denedik kardeşimle.
Bu işlemi geri aldım ve FPS 250 civarına çıktı. (Görsel yükleyeceğim)
Ben bunu %99'a almıştım. Tekrar %100 yaptım.
Ama %100 iken 2.90GHz üstüne çıkıyor. 3.90GHz'leri görebiliyorum. Durmadan GHz hareket halinde ve olması gereken 2.90GHz'nin bile üstüne çıkıyor anlamamıştım. Çünkü işlemcim i5 10400F 2.90GHz

Ben de konu açtım ve birisi bunu %99 yapmamı önermişti yoksa ileride sıcaklık sorunları ve işlemci ömrü azalır gibi bir şeyler söylemişti sanırsam. Ve bunu %99 yapmıştım. Ama artık tekrar %100 yaptım ve düzeldi.

%100 kalması normali mi?
Eğer öyleyse çok iyi olur.

Görsel:

Dosya Ekleri

• 100işlemci.png
    100işlemci.png
    18 KB · Görüntüleme: 58
Üstat ben uyuyakalmışım. Şimdi uyandım.
Akşam/gece CS:GO oynamadım yani.
Ama gerek de kalmamıştı. Bu konuyu açtıktan 1-2 saat sonra Valorant denedik kardeşimle.
Bu işlemi geri aldım ve FPS 250 civarına çıktı. (Görsel yükleyeceğim)
Ben bunu %99'a almıştım. Tekrar %100 yaptım.
Ama %100 iken 2.90GHz üstüne çıkıyor. 3.90GHz'leri görebiliyorum. Durmadan GHz hareket halinde ve olması gereken 2.90GHz'nin bile üstüne çıkıyor anlamamıştım. Çünkü işlemcim i5 10400F 2.90GHz

Ben de konu açtım ve birisi bunu %99 yapmamı önermişti yoksa ileride sıcaklık sorunları ve işlemci ömrü azalır gibi bir şeyler söylemişti sanırsam. Ve bunu %99 yapmıştım. Ama artık tekrar %100 yaptım ve düzeldi.

%100 kalması normali mi?
Eğer öyleyse çok iyi olur.

Görsel:
%100 de kalabilir hocam hiç bir problem olmaz 250 FPS gayet iyi iyi oyunlar dilerim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı