RTX 2060 ısınma sorunu

MusTafaKeMaL76

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar. Benim RTX 2060 çok ama çok ısınıyor. GTA 5 açıyorum en yüksek ayarlarda 85 dereceye kadar çıkıyor ama ekran kartım 6 GB ve sadece bunun 3GB'ını kullanıyor. Ne yapmalıyım? Başka bütüüün oyunlarda böyle sorun alıyorum. Çok ısınıyor.

Merhabalar. Benim RTX 2060 çok ama çok ısınıyor. GTA 5 açıyorum en yüksek ayarlarda 85 dereceye kadar çıkıyor ama ekran kartım 6 GB ve sadece bunun 3GB'ını kullanıyor. Ne yapmalıyım? Başka bütüüün oyunlarda böyle sorun alıyorum. Çok ısınıyor.
Ekran kartı ve kasanızın modeli neydi?

Yine yanıltıcı bir başlık. GPU ısınan bir GPU olarak lanse ediyor ama bir sürü RTX 2060 var. Hangi modeli kullanıyorsun? Ben bildiğim kadarıyla piyasadaki hiçbir RTX 2060 öyle çok ısınmaz. Bu kasanın ve işlemcinin ortama yaydığı sıcak hava ile de ilintilidir.

Kasa marka modeli ve ekran kartı marka modelini söylemediğin sürece burada fikir alışverişinde bulunmak zor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı