Daha fazla
Ventus modeli ısınıyor diyorlar.
Evet, en uygunu almak lazım ama dikkat et, incelemelerde boşta ve yük altındaki derecelere dikkat et.@Teacher80 hocam o zaman şimdi RTX 2060 Gaming Z'ye 3000TL vericeğime 2070 almak daha mantıklı o yüzden hiç acele etmiyeyim diyorum. Güzel bir indirim de RTX 2060'dan hangisi en uyguna inerse satın alayım. Doğru anlamış mıyım? İyi model diye fazla para vermeme gerek yok anladığım kadar.
Ventus 2060 kullandım ve şu an kuzenim Ventus 2060 OC Edition kullanıyor. Bf5'te 74-75 dereceleri ben de o da görüyordu. MSI Afterburner'ın fan profili ile BF5'te ikimiz de 68-69 dereceleri gördük en fazla. Üstelik kart hala sessizdi.Ventus modeli ısınıyor diyorlar.
Kimine göre 80 derece çoktur, kimine göre normal. RTX 2060 GPU'su 88 dereceye kadar çalışabiliyor. Benim kendi şahsi fikrim daha iyi modeller tercih edilmeli. Tabi bütçe yoksa yapıcak bir şey yok ama, ben olsam ASUS veya MSI Gaming Z alırdım. Ayrıca bu model hakkında 80 derecelere çıktığına dair şikayette bulunan insanlar çok fazla.Evet, en uygunu almak lazım ama dikkat et, incelemelerde boşta ve yük altındaki derecelere dikkat et.
Boşta ike 45-50 derecelerde ve oyunlarda (stress testler değil, stress testlerinde her kart fena ısınır) 78-80 dereceleri görüyorsa o karttan uzak dur.
Ventus 2060 kullandım ve şu an kuzenim Ventus 2060 OC Edition kullanıyor. Bf5'te 74-75 dereceleri ben de o da görüyordu. MSI Afterburner'ın fan profili ile BF5'te ikimiz de 68-69 dereceleri gördük en fazla. Üstelik kart hala sessizdi.
Ha dersen 600-800 TL pahalı modeller 5-6 derece daha serin ama Oyunlarda 74-75 dereceler, hele ki 60'lı dereceler için ısınıyor demek yanlış olur. Diğer karta göre sıcak denir sadece.
Amazon kullanıcı yorumları:Kimine göre 80 derece çoktur, kimine göre normal. RTX 2060 GPU'su 88 dereceye kadar çalışabiliyor. Benim kendi şahsi fikrim daha iyi modeller tercih edilmeli. Tabi bütçe yoksa yapıcak bir şey yok ama, ben olsam ASUS veya MSI Gaming Z alırdım. Ayrıca bu model hakkında 80 derecelere çıktığına dair şikayette bulunan insanlar çok fazla.![]()
Bu linki atınca dediklerinizin doğruluk payı olduğu falan mı anlaşılıyor? MSI Ventus 2060 ısınma sorunu diye arattığınızda karşınıza sayfalarca şikayet gelicektir. Beni uğraştırmayıp kendiniz araştırabilirsiniz.Amazon kullanıcı yorumları:
Amazon Sign-In
www.amazon.com
Ortaya bir şey diyorsun sonra da beni uğraştırma kendiniz araştırın diyorsun. Hangi beşikte sallanmak istiyorsun... diye bir laf var o aklıma geldi.Bu linki atınca dediklerinizin doğruluk payı olduğu falan mı anlaşılıyor? MSI Ventus 2060 ısınma sorunu diye arattığınızda karşınıza sayfalarca şikayet gelicektir. Beni uğraştırmayıp kendiniz araştırabilirsiniz.
Tabiki Gigabyte 2060S Windforce almak daha mantıklı. RTX kartlar genel olarak birbirine yakın zaten. Arada sadece bir kaç FPS ve derece farkı olur. Marka takıntın varsa benim gibi, MSI ve ASUS'a yönelebilirsin ama bütçen yoksa gereksiz masraf olur.@Teacher80 tamamdır dostum o zaman anladığım kadar yine de modeli iyi olan ama fiyatı uçuk olmayan 2060'ı satın alacağım. Bir sıralama yapıcaksan olsan ilk 3 nasıl olurdu? Yazabilirsen onlara sık sık bakarım ilk indirim de uygun olanını alırım.
Benim sıralamam:
1 - ASUS ROG STRIX RTX 2060 ( çok iyi ama çok pahalı)
2 - MSI RTX 2060 Gaming Z ( Bu da iyi indirimle alınabilir )
3 - Gigabyte RTX 2060 O.C ( diğerlerine göre bildiğim kadar biraz ısınyor ama fiyat olarak uygun ve gideri var diye biliyorum )
@yigitrocks dostum aynı soruyu sanada sormak isterim ASUS modeli mesela cidden çok iyi ama en iyi ihtimalle 3000 TL'ye düşüyor ona 3000 TL vermek yerine gidip Gigabyte 2060S Windforce almak mantıklı değil mi oda 3000 TL'ye düşüyor. Yani demek istediğim RTX 2060'ın en iyi modelini alacağım diye ortalama bir modelden 400 TL fazla vermek mantıklı mı yoksa aradaki farka değmez mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.