RTX 2060 + R5 3600 CoD Warzone düşük FPS

NasahKoclam

Zeptopat
Katılım
21 Mayıs 2021
Mesajlar
5
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar, sistemim: MSI RTX2060 GAMING + AMD Ryzen 5 3600 + 16 GB RAM + 500 GB M.2 SSD olmasına rağmen oyunda tüm ayarları yapmama rağmen 100 FPS dahi alamıyorum. GTX1660S ekran kartına sahip arkadaşımla aynı ayarları yapıyoruz benim kartım daha iyi olmasına rağmen aynı FPS'i alıyoruz. Konu ile alakalı yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa çok sevinirim.
 
İşlemci soğutucu nedir? Be
İşlemci soğutucu nedir? Belki işlemci fazla ısındığından dolayı MHZ düşüyordur.

lki işlemci fazla ısındığından dolayı MHZ düşüyordur.
işlemcinin kendi üzerindeki stok soğutucu ama sanmam işlemcinin ısınacağını çünkü kasamın içerisindeki hava dolaşımı oldukça iyi
 
@hopify stok soğutucu ile asıl performansını alamaz gibi bir durum söz konusu değil, eğer ısınma sorunu olan bir işlemci ise fazla ısınır o kadar. Sosyalde her konuya mesaj yazma zorunluluğunuz bulunmamakta. O yüzden bilmediğiniz konulara mesaj yazmayın.
peki sizin düşünceniz nedir? düşük fps almamın sebebi ne olabilir ?
 
@hopify stok soğutucu ile asıl performansını alamaz gibi bir durum söz konusu değil, eğer ısınma sorunu olan bir işlemci ise fazla ısınır o kadar. Sosyal'de her konuya mesaj yazma zorunluluğunuz bulunmamakta. O yüzden bilmediğiniz konulara mesaj yazmayınız.
Aç bakayım OCCT'de Power testini. Core Performance Boost da açık olsun. Fan Curve'ü de "Default" moda getir. Bak bakalım işlemci kaç GHz'de çalışacak 10 dakika sonra.

3-5 dakika boyunca çalışması gerektiği Boost'lu hızda çalışabiliyor olması, fanın işlemcinin tüm gücünü karşılayabildiği anlamına gelmiyor.

-Hatta "Default"a gerek bile yok. "Full Speed" kalsın. Yine de bir şey fark etmez. 4.2GHz'de çalışamaz o işlemci stok soğutucuyla.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Geri
Yukarı